Σοκαριστικές μαρτυρίες για το δυστύχημα στο λούνα παρκ – Η καταγγελία μίας μητέρας και η τραγική ειρωνεία με τον πατέρα

Σοκαριστικές μαρτυρίες για το δυστύχημα στο λούνα παρκ – Η καταγγελία μίας μητέρας και η τραγική ειρωνεία με τον πατέρα

Σοκαρισμένη είναι η χώρα από το τραγικό δυστύχημα σε λούνα παρκ στο παζάρι Αλμυρού στον Βόλο που προκάλεσε τον θάνατο μιας 14χρονης, όταν το άτυχο κορίτσι έπεσε από το παιχνίδι, στο οποίο βρισκόταν και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Εκείνη την ώρα στο λούνα παρκ βρισκόταν αρκετός κόσμος, μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά, που τρόμαξαν από τις τραγικές σκηνές που είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες από τον τόπο του δυστυχήματος, η 14χρονη βρισκόταν μαζί με άλλα άτομα πάνω στο παιχνίδι «χαλί» του λούνα παρκ, όμως, κάποια στιγμή εκσφενδονίστηκε και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τα άκρα. Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισε την 14χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η 14χρονη ήταν μαθήτρια Γυμνασίου, από την Βρύναινα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα πάνω στο ίδιο παιχνίδι του λούνα παρκ, το συγκεκριμένο δεν διαθέτει ζώνες ασφαλείας. Οσοι ανεβαίνουν, ασφαλίζονται με μία μεταλλική μπάρα που πέφτει μπροστά τους. Ομως, κατά τη διάρκεια των στροβιλισμών, η 14χρονη εκσφενδονίστηκε- έφυγε πάνω από τη μεταλλική μπάρα- και προσγειώθηκε στη μεταλλική βάση διπλανού παιχνιδιού του λούνα παρκ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μαρτυρία μητέρας: Το παιχνίδι ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα

Μία μητέρα, που την ώρα της τραγωδίας ήταν πάνω στο ίδιο παιχνίδι του λούνα παρκ με την κόρη της, περιέγραψε όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με την ίδια, στην τελευταία περιστροφή το παιχνίδι άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, σαν να είχε χαθεί ο έλεγχος. Μεταξύ άλλων διερευνάται αν αυτό οφείλεται στη συνήθη λειτουργία του παιχνιδιού ή αν είχε συμβεί κάτι τη συγκεκριμένη στιγμή. «Κρατούσα την κόρη μου τόσο σφιχτά για να μην φύγει, που μελάνιασε το χέρι της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε ο ANT1, ο πατέρας της άτυχης 14χρονης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ! Μια εβδομάδα αργότερα, μέρος αυτού του εξοπλισμού θα γινόταν η αιτία για να βρει το παιδί του τραγικό θάνατο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter