Σοκαριστική πτώση Ρωσίδας ακροβάτριας – Κινδυνεύει να μην ξαναπερπατήσει (Video)

Σοκαριστική πτώση Ρωσίδας ακροβάτριας – Κινδυνεύει να μην ξαναπερπατήσει (Video)

Mια Ρωσίδα ακροβάτρια κινδυνεύει να μην περπατήσει ξανά μόνη της, μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε από πτώση από μεγάλο ύψος στο δάπεδο, κατά τη διάρκεια άσκησής της στη Λετονία. 

Σε βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, η ακροβάτης Εβγκένια Ασόνοβα φαίνεται να κρέμεται στο κενό από ένα σχοινί, όμως το σπάσιμο του μηχανισμού ασφαλείας απέφερε την σφοδρή πτώση της στο προστατευτικό στρώμα, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της.

Η Ασόνοβα τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και αυτή τη στιγμή χρειάζεται βοήθεια για να μετακινηθεί, με τους γιατρούς να φοβούνται ότι δεν θα περπατήσει ξανά.

Η ίδια κατηγορεί τους διοργανωτές για αργή αντίδραση στις κραυγές της καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε γιατρός στον χώρο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

«Δύο από τους σπονδύλους μου έχουν καταστραφεί τελείως. Ο 12ος στο ύψος του στέρνου και ο πρώτος στο κάτω μέρος της πλάτης. Δεν νιώθω τα πόδια μου. Χρειάζομαι καθετήρα. Δεν θα κάνω άλλα χειρουργεία αλλά δεν μπορώ να κουνηθώ μόνη μου» περιγράφει η ίδια την κατάστασή της, κατηγορώντας τους διοργανωτές ότι όχι μόνο καθυστέρησαν, αλλά και δεν είχαν γιατρό στο χώρο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter