Σοκαριστική υπόθεση στις ΗΠΑ: Μητέρα προσέλαβε άτομο για να δολοφονήσει το παιδί της

Σοκαριστική υπόθεση στις ΗΠΑ: Μητέρα προσέλαβε άτομο για να δολοφονήσει το παιδί της

Σοκάρει υπόθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, όπου μια μητέρα φέρεται να προσέλαβε άτομο, για να σκοτώσει το 3χρονο παιδί της. Ο λόγος για την 18χρονη προσέλαβε η 18χρονη Jazmin Paez, η οποία όπως μεταδίδει το CBS, μεταφέρθηκε στη φυλακή, αν και δεν έχει γίνει ακόμη σαφές τι ισχύει με την εγγύηση.

Οι αστυνομικοί ερευνητές δήλωσαν ότι επικοινώνησε μαζί τους την Τρίτη ένας άνδρας, ο οποίος διαχειρίζεται μία ψεύτικη ιστοσελίδα για πρόσληψη δολοφόνων. Ο ίδιος ανέφερε ότι η γυναίκα είχε έρθει σε επαφή μαζί του, προκειμένου να κανονίσει δολοφονία για τον γιο της.

Οι αρχές υποστήριξαν ότι ο δημιουργός του ιστοτόπου δημιούργησε αυτή τη σελίδα, για να εντοπίσει και να περιορίσει αυτούς που θέλουν να προσλάβουν άτομα, για να σκοτώσουν ανθρώπους.

Η γυναίκα είχε στείλει την διεύθυνση και την φωτογραφία του γιου της, για να διευκολυνθεί το αίτημά της.

Η αστυνομία εντόπισε το IP του υπολογιστή που χρησιμοποιήθηκε για την υποβολή του αιτήματος, βρίσκοντας τα στοιχεία που είχε στείλει.

Οι αρχές μεταφέρθηκαν στην διεύθυνση που έγραφε το αίτημα και βρήκαν τη γιαγιά του αγοριού, η οποία αναγνώρισε την φωτογραφία. Έπειτα, οι ερευνητές παρουσιάστηκαν ως δολοφόνοι στην 18χρονη, η οποία συμφώνησε να πληρώσει 3.000 για την δολοφονία. Τελικά, η αστυνομία την συνέλαβε, ενώ το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter