Σοκαριστικό βίντεο: Η κοπέλα εκλιπαρεί το φίλο της να φύγει από το μπαλκόνι λίγο πριν την φονική έκρηξη στη Βηρυτό

Σοκαριστικό βίντεο: Η κοπέλα εκλιπαρεί το φίλο της να φύγει από το μπαλκόνι λίγο πριν την φονική έκρηξη στη Βηρυτό

Ένα ακόμα σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της διπλής έκρηξης στο λιμάνι της Βηρυτού έρχεται στη δημοσιότητα αποτυπώνοντας το μέγεθος της καταστροφής.

O Ιμάντ Χαλίλ κι η Λένα Αλάμα, ένα ζευγάρι των Αμερικανο-λιβανέζων, βρίσκονται στο σπίτι τους, κοντά στο λιμάνι της Βηρυτού όταν ξαφνικά ακούνε την πρώτη έκρηξη. Ο Ιμάντ τρέχει στο μπαλκόνι και αρχίζει να βιντεοσκοπεί τον πυκνό καπνό που βγαίνει στην αποθήκη 12 του λιμανιού της Βηρυτού.

Καθώς παρακολουθούν από απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων την εξέλιξη της φωτιάς η Λένα σχολιάζει: «Τι ατυχία, ας ελπίσουμε ότι κανείς δεν έπαθε τίποτε. Θεέ μου!» Και μετά διερωτάται: «Σοβαρά, τώρα. Πώς γίνεται να μην το καταγράφει κανείς άλλος εκτός από μας;

Ακολουθεί μια μικρή έκρηξη και φαίνονται να τινάσσονται πυροτεχνήματα από την οροφή της αποθήκης με έναν υπόκωφο κρότο. Φοβούμενη μήπως δεν είναι ασφαλές να βρίσκονται στο μπαλκόνι τους η Λένα Αλάμα φωνάζει στον άνδρα της να μπουν μέσα: «Τι είναι αυτός ο κρότος; Έλα μέσα, έλα μέσα! Ιμάντ, έλα μέσα. Ω, να πάρει! Είναι μεγάλο, Θεέ μου, ας ελπίσουμε να μην τραυματίστηκε κανείς!».

Αλλά ο Ιμάντ συνεχίζει να βιντεοσκοπεί τη σκηνή καθώς εκείνη τον εκλιπαρεί να μπει μέσα και να κλείσει τις πόρτες και τα παράθυρα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακολουθεί η δεύτερη και μεγαλύτερη μεγάλη έκρηξη. Το ωστικό κύμα της οποίας τους τινάζει πίσω σπάζοντας πόρτες και έπιπλα, με το κινητό που καταγράφει τη σκηνή πεσμένο στο έδαφος. 

Λίγο αργότερα, το ζευγάρι δημοσιεύει μια φωτογραφία από το νοσοκομείο που νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Εγώ κι η Λένα αναρρώνουμε», γράφει ο Ιμάντ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter