Σοκαριστικό πολύνεκρο τροχαίο στο Μεξικό – Συγκλονιστική στιγμή με επιβάτες να ζητούν βοήθεια (Video)

Σοκαριστικό πολύνεκρο τροχαίο στο Μεξικό – Συγκλονιστική στιγμή με επιβάτες να ζητούν βοήθεια (Video)

Δύο υπήκοοι Γαλλίας και ένας Γερμανίας είναι ανάμεσα στους οκτώ ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στο νοτιοανατολικό Μεξικό, ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα οι τοπικές αρχές.

Το δυστύχημα έγινε την Κυριακή, σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Μέριδα, στην πολιτεία Γιουκατάν (ανατολικά), με το παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο Κανκούν, έναν από τους βασικούς προορισμούς των ξένων επισκεπτών.

Η εισαγγελία διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της ότι πέντε από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ήταν πολίτες Μεξικού, δύο υπήκοοι Γαλλίας και ένας Γερμανίας.

Άλλοι 19 άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο στο Κανκούν, οι δέκα εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Στο λεωφορείο επέβαιναν 45 άνθρωποι, ανάμεσά τους αρκετοί ξένοι τουρίστες που θα πέρναγαν τις διακοπές τους σε προορισμούς στην Καραϊβική, ιδίως στο Κανκούν, στην Πλάγια δελ Κάρμεν και στην Τουλούμ.

Δείτε τη στιγμή κατά την οποία οι τραυματισμένοι επιβάτες καλούν σε βοήθεια (Σκληρές εικόνες):

 

Τα αίτια του πολύνεκρου τροχαίου, το οποίο έγινε σε αυτοκινητόδρομο χωρίς πολλές στροφές, σε σημείο όπου η ορατότητα είναι γενικά καλή, παραμένουν άγνωστα. Το λεωφορείο ανατράπηκε αφού συγκρούστηκε με το φορτηγό, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε μεξικανικά ΜΜΕ.

Οι δύο οδηγοί, οι οποίοι τραυματίστηκαν όταν έγινε το δυστύχημα, αντιμετωπίζουν έρευνα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter