Σοκαριστικός κυνισμός από σύμβουλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τους «επαγγελματίες κλέφτες» (Video)

Σοκαριστικός κυνισμός από σύμβουλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τους «επαγγελματίες κλέφτες» (Video)

Οι συνεχείς αποκαλύψεις για τις «γαλάζιες ακρίδες» που διασπάθισαν χρήματα του Δημοσίου, αλλά και η εξέλιξη όλων των σκανδάλων τα οποία φέρουν την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, φαίνεται ότι δεν αποθαρρύνουν υπουργούς, βουλευτές, στελέχη και συμβούλους, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία φανερώνουν το κυνικό τους προσωπείο.

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης, ο οποίος τοποθετήθηκε σύμβουλος του Κυριάκου Πιερρακάκη τον Σεπτέμβριο του 2019, σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού, αρθρογραφεί στην «Καθημερινή» και χαρακτηρίζεται από τα δεξιά ΜΜΕ ως… «γκουρού των εκλογικών αναμετρήσεων», θέλησε να προβάλλει τα επιχειρήματά του για την «υπεροχή της ΝΔ», χρησιμοποιώντας ως κύριο παράδειγμα τον… επαγγελματισμό των «κλεφτών».

«Κακά τα ψέματα, αυτή η κυβέρνηση, μπροστά σε πολύ δύσκολες κρίσεις, έδειξε ότι κάπως τα είχε διαχειριστεί Είχαμε τον Έβρο, τον Covid, τον πόλεμο στην Ουκρανία…», σημείωσε ο Ανδρέας Δρυμιώτης σε μια προσπάθεια ωραιοποίησης καταστάσεων, με τον Άρη Πορτοσάλτε να τον «σιγοντάρει», σημειώνοντας ότι ο Μητσοτάκης «αντέδρασε με την πρώτη». Στη συνέχεια ωστόσο, ο κ. Δρυμιώτης ενημέρωσε το κοινό για την ανάγκη του να θέσει «πιο έντονα» το θέμα.

«Ο επαγγελματίας κλέφτης θα έρθει να κλέψει, δεν θα σε σκοτώσει. Ο ερασιτέχνης θα έρθει να κλέψει και να σε σκοτώσει...», σημείωσε με περισσή κυνικότητα και θράσος ο Ανδρέας Δρυμιώτης, ο οποίος με λίγα λόγια «προμοτάρει» τη ΝΔ γιατί μεταξύ άλλων διαθέτει… επαγγελματίες κλέφτες που ακόμη κι αν οι υποθέσεις τους προκαλούν ζημιά στο κοινό αίσθημα και στις τσέπες των ταμείων, τουλάχιστον δεν… σκοτώνουν τον λαό, σύμφωνα με τη σοκαριστική συλλογιστική του συμβούλου. Πλέον, όχι μόνο παραδέχονται ότι είναι κλέφτες, αλλά… πανηγυρίζουν ξεδιάντροπα και για τον «επαγγελματισμό» τους.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ερασιτεχνική διαχείριση κρίσεων» κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του…

Μία ημέρα μετά την ατάκα του Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος σχολιάζοντας το σκάνδαλο Χειμάρα, λησμόνησε την παλιά γενιά βουλευτών που… «ήξερε τα κόλπα» και μπορούσε να καλύψει τα νώτα της, ήρθε η δήλωση Ανδρέα Δρυμιώτη, στον ίδιο τηλεοπτικό χώρο, ο οποίος εμμέσως κάλεσε τον ελληνικό λαό να εμπιστευτεί ξανά τους… κλέφτες, διότι είναι «επαγγελματίες».

Μία δήλωση που φανερώνει με χαρακτηριστικό τρόπο το γεγονός πως ο μηχανισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη πετά στον κάλαθο των αχρήστων ακόμη και τα ψήγματα επικοινωνιακού -τακτ- που διέθετε (για τα μάτια του κόσμου) σε δημόσιες τοποθετήσεις, επενδύοντας πλέον στον ωμό κυνισμό και τη ρητορική του φόβου…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter