Σοκάρουν οι καταγγελίες πρωταθλήτριας της ενόργανης: «Έπεφτε πολύ ξύλο, σκίζονταν μπλούζες» (Video)

Σοκάρουν οι καταγγελίες πρωταθλήτριας της ενόργανης: «Έπεφτε πολύ ξύλο, σκίζονταν μπλούζες» (Video)

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία της πρωταθλήτριας Στεφανί Μπισμπίκου η οποία μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι για τα όσα βιώνουν οι αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής αλλά και για την επιστολή που απέστειλαν 22 αθλήτριες -ανάμεσά τους και η ίδια- προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, με την οποία κατήγγειλαν τα όσα εφιαλτικά βίωσαν στις προπονήσεις τους.

Η Στεφανί Μπισμπίκου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN όπου και περιέγραψε τον φόβο που επικρατούσε αλλά και τις φρικτές πρακτικές των προπονητών, γι’ αυτό και οι αθλητές δεν μιλούσαν για τα όσα περνούσαν.

Τιμωρίες για τα παραπάνω… γραμμάρια

«Οι τιμωρίες ήταν πχ για τα κιλά. Για λίγα παραπάνω γραμμάρια το παιδί έτρεχε σε όλη την προπόνηση έξω από το γυμναστήριο στο κρύο. Κάποιος που μπορεί να ήταν τραυματίας τον έβαζαν να κάνει προπόνηση ή να κατεβαίνει σε αγώνες. Έχω δει να τραβάνε αθλητές από τα μαλλιά. Υπήρχε μεγάλος φόβος και γι’ αυτό τα παιδιά δεν μπορούσαν να μιλήσουν στους γονείς τους. Έβλεπα πάρα πολύ ξύλο και να σκίζονται μπλούζες από τα τραβήγματα. Υπήρχε κακή μεταχείριση. Στην αρχή είχα φοβηθεί και εγώ και δεν ήθελα να πάω ξανά στο γυμναστήριο. Έτσι πληροφορήθηκαν και οι γονείς τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελα να ξαναπάω. Δεν γνωρίζω όλα τα ονόματα αλλά κάποιοι είναι ακόμα εν ενεργεία προπονητές», είπε η κα Μπισμπίκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter