Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το έγκλημα στον Πειραιά: Τον μαχαίρωνε μέχρι να σπάσει το μαχαίρι

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το έγκλημα στον Πειραιά: Τον μαχαίρωνε μέχρι να σπάσει το μαχαίρι

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στον Πειραιά όπου ένας 79χρονος συνταξιούχος του ναυτικού βρήκε τραγικό θάνατο από την 50χρονη σύντροφό του που καταγόταν από την Χιλή και την φιλοξενούσε στο σπίτι του.

Ο 79χρονος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ημίγυμνος και σκεπασμένος με ένα σεντόνι μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 50χρονη γυναίκα τον χτύπησε με απανωτές μαχαιριές αλλά και με μια γλάστρα. Μάλιστα, αφότου τον μαχαίρωσε τον άτυχο άνδρα, φαίνεται να του αφαίρεσε και ζωτικά όργανα.

Επίσης, του έβαλε και μανταλάκια στο στόμα, ενώ από τις απανωτές μαχαιριές και την μανία της γυναίκας, το μαχαίρι έσπασε.

Ο άντρας έφερε βαθιά τραύματα στο λαιμό, στο θώρακα και την κοιλιά.

Σοκ προκαλεί μάλιστα και το γεγονός πως μετά το έγκλημα της η Χιλιανή, η οποία πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα επέστρεψε στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε αγκαλιά με τον σκύλο της.

Όταν η αστυνομία μπήκε την επόμενη ημέρα στο σπίτι, είδε την 50χρονη σύντροφο του 79χρονου να κάθεται στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της, σε αφασία, και να παίζει με το σκυλάκι που είχε, ενώ στα πόδια της υπήρχαν στο πάτωμα μαχαίρια, πιρούνια και κατσαβίδια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter