«Σόου» του προέδρου της ΠΟΑΣΥ στον ΣΚΑΪ: Σηκώθηκε και έφυγε διαμαρτυρόμενος για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου (Video)

«Σόου» του προέδρου της ΠΟΑΣΥ στον ΣΚΑΪ: Σηκώθηκε και έφυγε διαμαρτυρόμενος για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου (Video)

Στιγμές αναστάτωσης σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ όταν ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, μετέβη στο στούντιο του σταθμού του Φαλήρου για να… αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα λεγόμενα -ποιανού άλλου;- του Μπάμπη Παπαδημητρίου. Όχι στη σημερινή εκπομπή. Τα είπε την Τετάρτη.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατάφερε να εξοργίσει έως και τον πρόεδρο των αστυνομικών, λοιπόν, ο οποίος είπε το εξής στον «αέρα»: «Απόρησα χθες, για ποιον λόγο δεν επαναφέρατε στην τάξη τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, τον κ. Παπαδημητρίου, όταν εξύβρισε χιλιάδες συναδέλφους αστυνομικούς με τον όρο μπάτσους».

Και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να ρωτήσω τον Πρωθυπουργό συμφωνεί με τον βουλευτή του»; Ο δημοσιογράφος Δ. Οικονόμου είπε πως ο Μπ. Παπαδημητρίου το είπε ειρωνικά -και είναι κάτι που δεν πιστεύει- αλλά ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ήταν ακάθεκτος λέγοντας: «η ύβρις είναι ύβρις με όποια έννοια και αν το πεις».

Βέβαια, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η διατύπωση της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου στο τέλος λέγοντας: «Αυτό είναι πολύ κλασική τακτική. Να ξεκινάει ένας άνθρωπος από το σπίτι του 6 για για να αποχωρήσει ενώ συζητάμε; Απορεί κανείς…»

Τι να πει κανείς…

 

Την Τετάρτη ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε χρησιμοποιήσει τη λέξη «μπάτσοι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter