Super League 2: Αναβλήθηκε το Χανιά – Καλαμάτα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Super League 2: Αναβλήθηκε το Χανιά – Καλαμάτα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Το πρωτάθλημα της SL 2, μετά από πέντε αναβολές, κάνει πρεμιέρα το σαββατοκύριακο, ωστόσο σήμερα Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι αναβάλλεται ο αγώνας Χανιά – Καλαμάτα, καθώς οκτώ παίκτες της Μαύρης Θύελλας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό! Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου ένα παιχνίδι αναβάλλεται όταν βρεθούν θετικοί 7 ποδοσφαιριστές.

Σε Δελτίο Τύπου η Καλαμάτα ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι κατά το δειγματοληπτικό έλεγχο covid-19 που έγινε σήμερα, βρέθηκαν 8 ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα στάλθηκαν στη SL 2 και η ομάδα μας ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού της Κυριακής στα Χανιά, αίτημα το οποίο έκανε δεκτό η διοργανώτρια αρχή».

Από την λίγκα ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα: «Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Χανιά – Καλαμάτα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος  SL 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, που είχε αρχικά ορισθεί για την Κυριακή 31.10.2021 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο Περιβολίων αναβάλλεται λόγω Covid-19 και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφό μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter