Κέρκυρα – Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα, πλημμύρισαν σχολεία και το Κέντρο Υγείας (Photos-Video)

Κέρκυρα – Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα, πλημμύρισαν σχολεία και το Κέντρο Υγείας (Photos-Video)

Πλημμύρες, κατολισθήσεις, πεσμένα δέντρα και πολλά άλλα προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε το νησί της Κέρκυρας τις πρωινές ώρες της Τρίτης. Από τις ισχυρές καταιγίδες πλημμύρισε και το Κέντρο Υγείας της Λευκίμμης, αλλά και σχολεία.

Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κώστας Ζορμπάς, στο ΑΠΕ «πλημμυρικά προβλήματα έχουν σημειωθεί στον κόμβο της Μεσσογγής, λόγω του όγκου του νερού, με αποτέλεσμα να είναι κλειστό αυτή την ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας».

Άνδρες της πυροσβεστικής επιχειρούν να απομακρύνουν κομμάτια βράχων και κλαδιά δέντρων από το οδόστρωμα της Εθνικής οδού Κέρκυρας -Λευκίμμης, όπου και εντοπίστηκαν τα περισσότερα προβλήματα, από τη νεροποντή.

Πλημμύρισε κέντρο υγείας και γυμνάσιο στη Λευκίμμη

Με σκούπες στα χέρια, πετσέτες και σφουγγαρίστρες προσπαθούν οι εργαζόμενοι στο κέντρο υγείας της Λευκίμμης να απομακρύνουν τα νερά που μπήκαν στο κτήριο, ενώ παράλληλα επιχειρεί και η πυροσβεστική υπηρεσία στο σημείο.

Σε βίντεο του kerkyrasimera.gr, οι εικόνες από το πλημμυρισμένο Γυμνάσιο, με τους μαθητές να τραβούν εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Για επικίνδυνα φαινόμενα την Τρίτη προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter