Σοβαρές ζημιές από το πέρασμα ανεμοστρόβιλου στην Παραμυθιά – Σε απόγνωση οι κάτοικοι (Photos)

Σοβαρές ζημιές από το πέρασμα ανεμοστρόβιλου στην Παραμυθιά – Σε απόγνωση οι κάτοικοι (Photos)
Πηγή φωτό: epiruspost.gr

Ζημιές και σοβαρά προβλήματα προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε την Παραμυθιά Θεσπρωτίας το βράδυ της Πέμπτης, ενώ καθώς περνάνε οι ώρες καταγράφονται όλο και περισσότερες ζημιές.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι αντίκρισαν ξεριζωμένα δέντρα, πεσμένες κολόνες, διάσπαρτα κεραμίδια, με τα συνεργεία του Δήμου να καταγράφουν τις ζημιές.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι

Μέχρι στιγμής 40 σπίτια στα χωριά Αγορά και Σκάνδαλο, έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Από θαύμα δεν θρηνούμε θύματα, λένε σοκαρισμένοι οι κάτοικοι, καθώς λόγω της κακοκαιρίας ήταν όλοι στα σπίτια τους.

Ήταν τέτοια η δύναμη του αέρα που μετέφερε δεκάδες μέτρα μακριά πολύ βαριά αντικείμενα, όπως μια δεξαμενή Τυροκομείου στο χωριό Σκάνδαλο.

Η περιοχή από χθες το βράδυ αντιμετωπίζει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και τηλεπικοινωνία. Στην Ποταμιά κατέρρευσαν σταβλικές εγκαταστάσεις, έπεσαν 2 κολόνες της ΔΕΗ υψηλής τάσης και 4 του ΟΤΕ.

Ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης που βρίσκεται από τη νύχτα στα χωριά θα ζητήσει όπως είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ να κηρυχθούν οι πληγείσες περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter