Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη: Σοβαρή καταγγελία – «Μου απέδωσαν ερώτημα που δεν έκανα» (Video)

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη: Σοβαρή καταγγελία – «Μου απέδωσαν ερώτημα που δεν έκανα» (Video)

Σοβαρή καταγγελία περί παρεμβάσεων στη μονταρισμένη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη, από πολίτη ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο Intercity στα Τέμπη. Ο Στέργιος Μιναέμης, ένας εκ των διασωθέντων του τρένου, ήταν ένα από τα πρόσωπα που απηύθυναν ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, δια μέσου της εκπομπής των «Πρωταγωνιστών».

Μόνο που, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το ερώτημα που διαβάστηκε στην εκπομπή και «χρεώθηκε» σε εκείνον, δεν ήταν δικό του. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον επιβάτη, ο ίδιος δεν είχε θέσει καν τέτοιου είδους ερώτηση προς τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη Μητσοτάκη: Κυνικός «πρωταγωνιστής» μιας βέβηλης και προκλητικής τηλεοπτικής δημοκρατίας – Ανακοίνωσε εκλογές σε φιλική εκπομπή

Ο Στέργιος Μιναέμης σημείωσε ότι αφιέρωσε 1,5 ημέρα ώστε να βρει κάποια ερωτήματα που θεωρεί ότι αντιπροσωπεύουν εκείνον και τη νεολαία της χώρας, θέτοντας ορισμένα στην παραγωγή της εκπομπής για να δει «ότι απαντήθηκε ένα που δεν έχει τεθεί καθόλου». Σημείωσε ότι έστειλε στους «Πρωταγωνιστές» 16 ερωτήσεις και απαντήθηκε μία που δεν είχε καν τεθεί από την πλευρά του. «Σαν να ρώτησε κάποιος τον εαυτό του», τόνισε εύλογα.

Οι συμπαρουσιαστές της Κατερίνας Καινούργιου προσπάθησαν να διευκρινίσουν τα δεδομένα, σημειώνοντας ότι ελέω τηλεοπτικού χρόνου δεν ήταν δυνατό να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που έστειλε εκείνος στην εκπομπή, για να λάβουν την αφοπλιστική απάντηση. «Εσείς καλά τα λέτε, αλλά δεν έχω θέσει κάποιο τέτοιο ερώτημα. Δεν ήταν δικό μου».

«Τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι», σημείωσε ο καταγγέλλων, αναφέροντας ότι επικοινώνησε με την παραγωγή της εκπομπής για να λάβει την εν λόγω απάντηση. «Δεν ενοχλήθηκα μόνο για το ότι δεν τέθηκε η δική μου ερώτηση, αλλά και από το ύφος της εκπομπής. Δηλαδή είναι πράγματα που δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να τα πούμε στον αέρα», σημείωσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αμηχανία στο πάνελ της εκπομπής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter