Σοβαρή καταγγελία Γιαννάκου: Έδιναν δεκάδες μαϊμού πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά λαμβάνουν 50% του μισθού τους

Σοβαρή καταγγελία Γιαννάκου: Έδιναν δεκάδες μαϊμού πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά λαμβάνουν 50% του μισθού τους

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος σχετικά με τον παράδοξο τρόπο που αντιμετωπίστηκε από την πολιτεία η διοικητική υπάλληλος που μοίρασε μαϊμού πιστοποιητικά.

Δείτε επίσης: Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): Δραματική η υποστελέχωση στα νοσοκομεία – Μόλις 508 οι λειτουργούσες κλίνες ΜΕΘ από 973

Όπως αναφέρει ο ίδιος “Η Διοικητική υπάλληλος του κέντρου υγείας ΠΑΛΑΜΑ που μοίρασε δεκάδες μαϊμού πιστοποιητικά- και άλλοι υπάλληλοι σε άλλα εμβολιαστικά κέντρα που κατηγορούνται για παρόμοιες πράξεις -βγήκαν σε αργία και λαμβάνουν το 50% του μισθού τους. Οι υγειονομικοί που έλαβαν πλαστά πιστοποιητικά από τον ΠΑΛΑΜΑ όπως οι ίδιοι παραδέχθηκαν τέθηκαν σε αναστολή εργασίας ως ανεμβολίαστοι χωρίς ευρώ μισθό. Ζητάνε να εμβολιασθούν για να γυρίσουν στην υπηρεσία τους και δεν μπορούν γιατί στο σύστημα εμφανίζονται ακόμη εμβολιασμένοι. Αφού θεωρούνται εμβολιασμένοι για το δημόσιο γιατί είναι σε αναστολή; Γιατί δεν τίθενται σε αργία λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, λαμβάνοντας έτσι το 50% του μισθού τους;”

Ο Μιχάλης Γιαννάκος καταλήγει λέγοντας: “Οι 7.000 συνάδελφοι που δεν εμβολιάζονται και αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της απόφασης τους βρίσκονται δύο μήνες τώρα χωρίς ευρώ μισθό”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter