Σοβαρό πρόβλημα στο Facebook: Εκατομμύρια χρήστες βγήκαν ταυτόχρονα εκτός σύνδεσης

Σοβαρό πρόβλημα στο Facebook: Εκατομμύρια χρήστες βγήκαν ταυτόχρονα εκτός σύνδεσης
ARCHIVO - Esta foto de archivo del martes 18 de abril del 2017 muestra a una mujer pasando enfrente de una caseta con el logotipo de Facebook en la conferencia anual de programadores F8 de Facebook, en San Jose, California. (AP Foto/Noah Berger, Archivo)

Σοβαρό πρόβλημα στις πλατφόρμες του Facebook και του Instagram παρατηρείται τα τελευταία λεπτά καθώς εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο τέθηκαν ταυτόχρονα εκτός σύνδεσης.

Στην πλατφόρμα του Twitter είναι χιλιάδες οι αναφορές χρηστών από πολλές τις χώρες που παρατήρησαν το ίδιο φαινόμενο λίγα λεπτά μετά τις 17.00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).

Στο Instagram παρατηρείται το ίδιο πρόβλημα καθώς δεν ανανεώνεται η ροή.

H υπηρεσία downdetector που καταγράφει προβλήματα στις μεγάλες πλατφόρμες του διαδικτύου δείχνει να έχει δεχτεί εκατοντάδες χιλιάδες αναφορές για την κατάρρευση του δικτύου.

Σε μήνυμα που εμφανίζεται σε ορισμένους χρήστες που επιχειρούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους, η πλατφόρμα υποστηρίζει ότι ο λόγος της παγκόσμιας πτώσης είναι ότι πραγματοποείται συντήρηση του δικτύου.

«To Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο», αναφέρει η πλατφόρμα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter