Σουλιώτης με χασισοφυτεία και… καλάζνικοφ (Photos)

Σουλιώτης με χασισοφυτεία και… καλάζνικοφ (Photos)

Ένα καλάσνικοφ με σφαίρες κι ένα περίστροφο σε τσιμεντένια κρύπτη αλλά και φυτεία με χασίς στην αυλή του σπιτιού του, είχε ένας 44χρονος σε χωριό του Σουλίου.

Ο 44χρονος ημεδαπός συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας και με την συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Ειδικότερα, οι μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της ομάδας δίωξης ναρκωτικών Πρέβεζας οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 44χρονου καλλιεργητή ναρκωτικών ουσιών, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

στον προαύλιο χώρο του σπιτιού: φυτεία που αποτελούνταν από συνολικά 44 δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, με ύψος που έφταναν έως τα 2,2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν.

στην αποθήκη του σπιτιού (σε τσιμεντένια κρύπτη): ένα πολεμικό τυφέκιο (kalashnikov), με το γεμιστήρα του καθώς και ένα περίστροφο.

σε διάφορους χώρους του σπιτιού: (6) ανισοβαρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (264,5) γραμμαρίων καθώς και (30) σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος (7,62) mm.

στην κατοχή του 44χρονου: μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (0,3) γραμμαρίων.

Τα κατασχεθέντα όπλα και φυσίγγια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter