Σούπερ Αρης, 2-0 την ΑΕΚ!

Σούπερ Αρης, 2-0 την ΑΕΚ!

Ήταν μια πέρα για πέρα δίκαιη νίκη του Αρη. Το 2-0 επί της αναιμικής ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, φαντάζει λίγο με βάσει όλα όσα έδειξαν οι δύο ομάδες πριν λίγο στο «Κλ. Βικελίδης». Εκεί όπου οι γηπεδούχοι με την συμπαράσταση των οπαδών τους διψούσαν για μια μεγάλη επιτυχία, είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους μετά την ισοπαλία στην Τούμπα την προηγούμενη αγωνιστική και νίκησαν άξια.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κουρασμένη και έδινε την εντύπωση πως έχει πλέον το μυαλό της μόνο στο Κύπελλο. Φλύαρη, χωρίς πλάνο, με πολλούς αρνητικούς παίκτες

Η Ένωση πάντως, ξεκίνησε πιο καλά το ματς, το έλεγχε ενώ ο Αρης είχε κατά νου τις αντεπιθέσεις. Μετά το πρώτο ανιαρό δεκάλεπτο, το παιχνίδι πήρε φωτιά, χάρις σε ένα δοκάρι (12’)που είχαν οι γηπεδούχοι σε τρομερό σουτ του Κόρχουτ στην κίνηση, που έδιωξε ο Μπάρκας με την βοήθεια του δοκαριού. Λίγο αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Αρη, όταν ο Βέλεθ πήρε κεφαλιά αυτή κατέληξε στα δίχτυα αλλά ακυρώθηκε επειδή ο Ματίγια εμπόδιζε τον γκολκίπερ της ΑΕΚ

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν ανούσια, ο Αρης ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και στο 30’ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Τσόσιτς αλλά ο ρέφερι το θεώρησε ακούσιο, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ό,τι δεν έγινε όμως στις προηγούμενες τρεις φάσεις έγινε στο 32’. Ο Άρης βγήκε ξανά επικίνδυνα στην αντεπίθεση, με τον Λάρσον να μπαίνει στην περιοχή και (με κόντρα στον Τσόσιτς) να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα για το 1-0.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να βγει μπροστά στο β’ μέρος αλλά ήταν απελπιστικά φλύαρη. Οι γηπεδούχοι απομόνωσαν τον πρώτο της σκόρερ τον Πόνσε, έκλεισαν τους διαδρόμους και όχι μόνο αυτό αλλά ευτύχησαν στο 69’ να κάνουν το 2-0! Ο Ματίγια εκτέλεσε φάουλ, ο Ντιγκινί πήρε την κεφαλιά και ο Ρόουζ με μονοκόματο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Αρη.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κιτρίνισε τους Αλεφ, Ντιγκινί, Τσόσιτς, Βαλεριάνο, Σιμόες

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Βαλεριάνος, Κόρχουτ, Σιώπης, Ματίγια, Γκαρσία (89’ Μαρτίνεθ), Λάρσον (78’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (72’ Μπάσα).

ΑΕΚ: Μπάρκας, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκης (46’ Σβάρνας), Αλέφ, Σιμόες, Γκάλο, Μάνταλος, Μπακασέτας (52’ Μπογέ), Λιβάγια (75’ Αλμπάνης), Πόνσε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter