Σούπερ Λίγκα 1: Αγχωτική νίκη επί του ΟΦΗ για τον Ολυμπιακό (2-1), ο οποίος πλέον βρίσκεται στο -3 από την κορυφή

Σούπερ Λίγκα 1: Αγχωτική νίκη επί του ΟΦΗ για τον Ολυμπιακό (2-1), ο οποίος πλέον βρίσκεται στο -3 από την κορυφή

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο σκορ στο ματς του Φαλήρου, αλλά ο Ολυμπιακός με επίθεση διαρκείας κατάφερε να νικήσει δύο φορές τον εξαιρετικό γκολκίπερ Χρήστο Μανδά και να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο» (2-1).  Οι ερυθρόλευκοι μείωσαν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το 0-1 έγινε στην πρώτη οργανωμένη επίθεση του ΟΦΗ στο 19’ με σκόρερ τον Ντίκο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40’ με τον Μπακαμπού, ενώ στο 67’ είχαν δοκάρι με τον Χουάνγκ.

Ο Μανδάς είχε κατεβάσει τα ρολά της εστίας του μέχρι το 76’, όπου νικήθηκε από τον Ελ Αραμπί που ένα λεπτό νωρίτερα είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Στην συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάρισε, αλλά ο Πασχαλάκης είπε «όχι» στους Γκρόνιγκ (83’) και Μπάκιτς (90’).

«Παλέψαμε για τη νίκη, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αξίζαμε τη νίκη και κάτι παραπάνω. Είναι πολύ ευχάριστο που προχτές ο Τζολάκης είχε μεγάλη εμφάνιση, και σήμερα ο Πασχαλάκης. Επίσης πολύ καλό ματς έκανε και ο Μανδάς του ΟΦΗ κι αυτό δείχνει πόσο έντονο ήταν το ματς.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί κάποιοι είχαν δείξει πως είχαν την πρόθεση να ανεβούν ψηλά και σήμερα το απέδειξαν», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Ο Γ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Εμβιλά, Πασαλίδη, Ντιουσέ, Μπαλογιάννη, Λάρσον, Τσιλιανίδης.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (85’ Σισέ), Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ (75’ Ράμον), Εμβιλά, Χουάνγκ, Γκάρι (65’ Μασούρας), Χάμες (85’ Σαμασέκου), Μπιέλ,  Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί).

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Λάρσον, Περέα, Ντιουσέ (82’ Μοσκέρα), Θοράρινσον (82’ Τσιλιανίδης), Τοράλ (71’ Μπάκιτς), Τζου  (56’ Γκρόνιγκ), Ντίκο (71’ Μπαλογιάννης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter