Σούπερ Λίγκα 1: «Διπλό» ανάσα για τη Λαμία, νίκησε τον Παναιτωλικό 3=1

Σούπερ Λίγκα 1: «Διπλό» ανάσα για τη Λαμία, νίκησε τον Παναιτωλικό 3=1

Η Λαμία αν και βρέθηκε να χάνει στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» (3-1) στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, στο πρώτο μέρος έχασαν κλασικές ευκαιρίες, χωρίς να φτάσουν στο γκολ. Κάτι που κατάφεραν στο 55’ με τον Λιάβα (1-0). Η Λαμία αντέδρασε και μέσα σε ένα δίλεπτο ανέτρεψε το σκορ. Στο 66’ ισοφάρισε με τον Μεντίνα και στο επόμενο λεπτό έκανε το 1-2 με τον Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 94’.

«Ηταν μία παλικαρίσια νίκη με ανατροπή. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο με τις υπεραριθμίες, μετά κλείσαμε τα προβλήματα και στο δεύτερο το πιστέψαμε πολύ. Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει, ακόμη και στο 1-0 πιστέψαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας Λ. Βόκολος.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτεσον, Κολοβός (75’ Μόρσεϊ), Χουάνπι (75’ Μπουζούκης), Σενγκέλια (69’ Σενγκέλια), Ντουάρτε (83’ Βοϊλης), Καρέλης (83’ Ζοάο Πέδρο).

ΠΑΣ Λαμία: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Τζανδάρης (58’ Σλίβκα), Νούνιες (71’ Μπεχαράνο), Ασκόφσκι (46’ Καραμάνος), Μεντίνα (71’ Τσούκαλος), Βέργος (79’ Στάνκο), Μαρτίνεθ.

**Στην Λιβαδειά η τοπική ομάδα παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον Ατρόμητο και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με τον Βινίσιους (70’) και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κιάρτανσον (81’).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγας, Παναγιώτου (46’ Γερεμέγεφ), Παζ, Χαμόντ (46’ Νταμπό), Νίκας, Μεχία (84’ Μπελμόντ), Γιαννιώτας (61’ Σακό), Σαχπεκίδης (76’ Βρακάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Φρινγιόνσον (69’ Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ (77’ Κιαρτανσόν), Ρομπάιγ (82’ Τζοβάρας), Κλωναρίδης (46’ Ροτάριου), Τζαβίδας (69’ Κωτσόπουλος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter