Σούπερ Λίγκα 1: Εμειναν στο 0-0 στο Ηράκλειο ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα

Σούπερ Λίγκα 1: Εμειναν στο 0-0 στο Ηράκλειο ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) και οι δύο ομάδες έχουν από 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Ντίκο και ο Παμλίδης ήταν οι μοιραίοι παίκτες για τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ αντίστοιχα, καθώς έχασαν κλασικές ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 97’ ο Φελίπε νίκησε τον Τσιντώτα, αλλά μετά από τη χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο σκόρερ ήταν οφσάιντ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας στις δηλώσεις του ανέφερε ότι «είναι ενοχλητικό που δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Παίξαμε για 90 λεπτά, είχαμε προσπάθειες, όμως η τελευταία επαφή στο τελευταίο τρίτο δεν ήταν καλή. Είναι ενοχλητικό να μην πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όμως πρέπει να συνεχίσουμε την βελτίωση στην προπόνηση για να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια».

Ο Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) απέβαλε στο 94’ τον Παντελάκη, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους

Μπάκιτς, Πασαλίδη, Καραχάλιο,

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (83’ Φελίπε), Λάρσον, Θοράρινσον (83’ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Ντιουσέ (72’ Περέα), Μπάκιτς (62’ Μοσκέρα), Τοράλ, Ντίκο (72’ Τσιλιανίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Νίνης (95’ Λιάσος), Παμλίδης (69’ Τζίμας), Μορέιρα (85’ Σταματελόπουλος), Μπάλαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter