Σούπερ Λίγκα 1: Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό, επικράτησε 2-0 του Βόλου

Σούπερ Λίγκα 1: Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό, επικράτησε 2-0 του Βόλου

Ο Παναθηναϊκός ήταν ισοπεδωτικός στο παιχνίδι του με τον Βόλο, τον οποίο νίκησε με 2-0 και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από την ΑΕΚ που αύριο αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής. Οι πράσινοι είχαν δύο δοκάρια με τον Παλάσιος, ενώ συνολικά κατέγραψαν 28 τελικές προσπάθειες.

Στο πρώτο ημίχρονο το τριφύλλι έχασε κλασικές ευκαιρίες με τους Ιωαννίδη (8’, 31’), Μαντσίνι (18’, 28’), ενώ είχαν δοκάρι με τον Παλάσιος (19’).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σι στο 50’. Ο Παλάσιος είχε και δεύτερο δοκάρι στο 52’, ενώ το σκορ άνοιξε στο 59’. Οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Παλάσιος γύρισε την μπάλα στον Κουρμπέλη, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 67’ ο Σιέλης ανέτρεψε τον Παλάσιος και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σπόραρ (2-0).

«Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι μας, μου άρεσε η εικόνα μας. Πολύ καλή ομάδα ο Βόλος και στην άμυνα και στην επίθεση, μπορεί να γίνει επικίνδυνος στην αντεπίθεση. Aπό την αρχή δείξαμε καλή διάθεση, είχαμε καλό ρυθμό δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Μετά από αρκετό διάστημα ήταν ένα πλήρες παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Β. Φωτιάς (Πέλλας) εκτός από την κόκκινη κάρτα στον Σι, έδειξε και κίτρινη στον Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (86’ Πούχατς), Σένκεφελντ, Σάρλια, Βαγιαννίδης (63’ Κώτσιρας), Ρούμπεν, Κουρμπέλης (75’ Τσέριν), Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι (75’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (63’ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ: Κλεϊμάν, Άλχο, Γκάγκι (87’ Μεθκίδα), Πιρές (61’ Κάτσε), Σι, Λούνα, Σιέλης, Κούτσιας (72’ Τσοκάνης), Εσκοβάλ, Τσιρίνος, Καρτάλης (46’ Οζέγκοβιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter