Σούπερ Λίγκα 1: Η ΑΕΚ έριξε τριάρα στον ΟΦΗ (3-0) και πάτησε κορυφή

Σούπερ Λίγκα 1: Η ΑΕΚ έριξε τριάρα στον ΟΦΗ (3-0) και πάτησε κορυφή

Η ΑΕΚ είχε σε μεγάλα κέφια τους Αμραμπατ, Μάνταλο και επικράτησε εύκολα με 3-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Με τη νίκη της ανέβηκε στην κορυφή, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό με τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας στο «Γεντί Κουλέ» ήταν ισορροπημένος και η Ενωση άνοιξε το σκορ στο 43’ με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό της, μετά από ασίστ του Μάνταλου. Ο Αμραμπατ σκόραρε και στο 49’ και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ «καθάρισε» στην ουσία τη νίκη για την ομάδα του.

Η ΑΕΚ πίεζε και για τρίτο γκολ το οποίο πέτυχε στο 62’ με τον Γκατσίνοβιτς, μετά από ασίστ του Μάνταλου.

«Μου άρεσε η ομάδα και η συμπεριφορά των παικτών μου. Κάναμε τα όσα είπαμε πριν από το παιχνίδι και απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο πήραμε μία σημαντική νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο. Χάρηκα για το σύνολό μας και για τον τρόπο που παίζουμε», δήλωσε ο προπονητής του Δικέφαλου Μ. Αλμέιδα.

Ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπάκιτς, Λάρσον, Ντίκο, Βίντα, Αμραμπατ

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Τοράρινσον, Λάρσον (88’ Μαρινάκης), Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπαλογιάννης (67’ Μπιφουμά), Μπάκιτς (88’ Τσιλιανίδης), Τοράλ (67’ Μοσκέρα), Ντίκο (74’ Γκρόνινγκ).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ (78’ Ελίασον), Πινέδα (76’ Φράνσον), Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος (82’ Σιντιμπέ), Τσούμπερ (82’ Φαν Βέερτ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter