Σούπερ Λίγκα 1: Ο Ιωνικός «καθάρισε» και τον Αρη (1-0) και βλέπει παραμονή

Σούπερ Λίγκα 1: Ο Ιωνικός «καθάρισε» και τον Αρη (1-0) και βλέπει παραμονή

Ο Ιωνικός με τον Μιχάλη Γρηγορίου στο πάγκο του πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία. Οι Νικαιώτες μετά τη Λαμία επικράτησαν με σκορ 1-0 και του Αρη ανεβαίνοντας στην 12η θέση με 14 βαθμούς. Η Λαμία έχει 12 και ο Λεβαδειακός 13, ωστόσο έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, ενώ στο δεύτερο ο Ιωνικός βρήκε λύση από τα 11 βήματα. Ο Κουέστα ανέτρεψε τον Σεμπά και στο 61’ ο Λοβέρα ευστόχησε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

«Δεν το συζητώ ότι έχει χαρακτηριστικά μεγάλης νίκης η σημερινή επιτυχία μας. Είχα τονίσει στα παιδιά ότι για να μπορέσουμε ν’ αντιστρέψουμε την κατάσταση, χρειαζόμασταν να βάλουμε τον κόσμο στην εξίσωση, αυτό θα γινόταν με μία μεγάλη νίκη. Ήρθε απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Αρης», ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο τεχνικός Ιωνικού Μ. Γρηγορίου, για να προσθέσει:

«Είχαν την ομάδα μας τελειωμένη αλλά έγινε αντιστροφή του κλίματος, θέλω να συγχαρώ τα παιδιά αυτά. Λέω τρία πράγματα και καταλαβαίνουν τέσσερα. Έχουμε πολύ δρόμο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το τέμπο για να κάνουμε πραγματικότητα ένα θαύμα».

Ο Αρης είναι 5ος με 31 βαθμούς και ο προπονητής του Άλαν Πάρντιου δήλωσε: «Για να είμαι δίκαιος για εξήντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Ο Ιωνικός κέρδισε ένα πέναλτι που άλλαξε τις καταστάσεις. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Περιμένουμε να είμαστε υγιείς, να μπουν και οι μεταγραφές που ήρθαν στην ομάδα και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδα) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μάντζη, Σεμπά. Κουέστα, Καμαρά.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς (86’ Μπουένα), Φαντιγκά (86’ Καμπράλ), Σεμπά (93’ Μασάς), Λοβέρα (70’ Αντούνες), Μάντζης (70’ Μάνος).

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάζιο (79’ Ρουπ), Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ (11’ Γιαρσία Ματέο), Νταμπό (78’ Εμπακατά), Μαζικού (66’ Καμαρά), Νταρίντα, Ιτούρμπε (78’ Καμάτσο), Γκρέι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter