Σούπερ Λίγκα 1: Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ (2-0) και έβαλε φωτιά στην κορυφή

Σούπερ Λίγκα 1: Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ (2-0) και έβαλε φωτιά στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της ΣΛ1 νίκησε την ΑΕΚ (2-0) και με τους τρεις βαθμούς παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος με 54 βαθμούς, ακολουθεί η Ενωση με 50 και ένα ματς λιγότερο (αυτό με τον Ατρόμητο), ο Ολυμπιακός έχει 49 και ο Δικέφαλος του Βορρά 47.

Για τον ΠΑΟΚ ο MVP του αγώνα ήταν ο Νάρεϊ, ο οποίος άνοιξε το σκορ (14’) και έδωσε την ασίστ στον Κουλιεράκη για το 2-0 (62’). Για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εξαιρετική απόδοση είχαν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος και ο Κωνσταντέλιας, ο οποίος έδωσε μία απίθανη ασίστ στη φάση του 1-0.

Η ΑΕΚ προσπάθησε, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και έχασε. Ωστόσο, έχει παράπονα από τη διαιτησία και στη διάρκεια του αγώνα έκανε δύο αναρτήσεις:

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη φάση του 20′: Ο Αραούχο κάνει ένα τάκλιν καθαρά στη μπάλα, ο Ολιβέιρα τον πατάει και ο διαιτητής αντί να του δείξει κόκκινη κάρτα, δείχνει κίτρινη στον αρχηγό της ΑΕΚ!

Και νέα ανάρτηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη φάση του 26′: Ο Ίνγκασον ανατρέπει τον Γκαρσία που έφευγε προ του τέρματος, αντί για κόκκινη δεν καταλογίζεται ούτε φάουλ!

«Δεν μου αρέσει να χάνω, ωστόσο πρέπει να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Κάναμε κάθε δυνατό για να ισοφαρίσουμε. Χάσαμε σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές αυτά που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. Το ματς ήταν ισοδύναμο. Όταν μπορέσαμε και είχαμε την κατοχή κάναμε τη διαφορά, κυρίως στο δεύτερο μέρος. Αλλά αυτό που πρέπει να δούμε είναι τι κάναμε καλά και τι δεν κάναμε καλά», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ Μ. Αλμέιδα, ο οποίος πρόσθεσε: «Μπορούμε να πούμε πως πίεσαν και οι δύο ομάδες. Στο πρώτο 15λεπτο είχαμε κάνει κάτι πιο ξεκάθαρο από τον ΠΑΟΚ αλλά αυτός σκόραρε. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο, όταν κάνεις λάθος δέχεσαι γκολ. Δεν είδα κάποια διαφορά στο πρώτο 15λεπτο, ξέραμε πως του αρέσει του ΠΑΟΚ να κρατάει τη μπάλα και θα πιέσει. Μας κόστισε το ότι αργήσαμε  να μπούμε στο ματς. Μόλις δεχτήκαμε το γκολ είδαμε την ομάδα της ΑΕΚ όπως την βλέπουμε στα άλλα ματς».

Ο Εσπεν Εσκας (Νορβηγία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους

Νάρεϊ, Αραούχο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (81’ Σβαμπ), Νάρεϊ (88’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (92’ Σοάρες Φιλίπε), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (80’ Σιντιμπέ), Βίντα, Μουκουντί, Χατσιζαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (63’ Γκατσίνοβιτς), Άμραμπατ, Πινέδα (72’ Ελίασον), Αραούχο (80’ Φαν Βέερτ), Γκαρσία (80’ Τσούμπερ).

*Ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε στα επίσημα της Τούμπας. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αναλάβει την Εθνική Πολωνίας και πήγε στη Θεσσαλονίκη για να δει το ντέρμπι λόγω του Σιμάνσκι.

**Στο ματς του Αγρινίου ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Ιωνικού με γκολ του Κολοβού στο 74’.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter