Σούπερ Λίγκα 1: Ο Βόλος νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ και ανέβηκε 5ος

Σούπερ Λίγκα 1: Ο Βόλος νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ και ανέβηκε 5ος

O Βόλος επικράτησε εκτός έδρας 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και ανέβηκε στην 5η θέση εκμεταλλευόμενος την ήττα του Αρη στη Λαμία. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» πέτυχε στο 83’ ο νεαρός Στάθης Τάχατος.

«Θέλω να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών. Το γκολ που πέτυχα και τη νίκη μας την αφιερώνω στα παιδιά που μας έβλεπαν από ψηλά», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Τάχατος, ο οποίος πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που έδωσα τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μου. Εμείς ονειρευόμαστε το καλύτερο για την ομάδα μας».

Ο προπονητής του Βόλου Κ. Μπράτσος από την πλευρά του είπε: «Ο Βόλος ποτέ δεν πηγαίνει για την ισοπαλία, πάντα σε κάθε παιχνίδι ο στόχος μας είναι η νίκη. Κάποιες φορές όμως, ο αντίπαλος είναι καλύτερος και αναγκαστικά πρέπει να αντιδράσουμε αμυντικά. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο όμως, ισορροπήσαμε και σε μία ευκαιρία που μας δόθηκε σκοράραμε, γιατί έτσι γίνεται όταν ο αντίπαλος την κατοχή και εσύ προσπαθείς να κλέψεις, αυτό μας έτυχε σήμερα.

Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Βόλου για την είσοδο στα play off και θέλω να μείνω εδώ λόγο του τραγικού δυστυχήματος. Η ψυχή μου ακόμα κλαίει όπως πιστεύω και όλου του ελληνικού λαού και προς σεβασμό και ένδειξη συλλυπητηρίων, θα ήθελα να μείνω εδώ».

Ο Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τζίνο, Τσιρίνος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Tσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Ριένστρα, Τζίνο, Νίνης, Τζίμας (88’ Σταματελόπουλος), Μορέιρα (73’ Λώλης), Μπαλάν (79’ Λεό).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Τάχατος, Σι, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Τσοκάνης (79’ Κάτσε), Μεταξάς (46’ Καρτάλης, 90’ Ασλανίδης), Πιρές (93’ Τσελεμπάκης), Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς.

** «Πόσα πανό οργής και θλίψης να βάψουμε ακόμη. Εκδίκηση», έγραφε πανό των φιλάθλων του ΠΑΣ για την τραγωδία των Τεμπών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter