Σούπερ Λίγκα 2: Αναβλήθηκε η 2η αγωνιστική λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Σούπερ Λίγκα 2: Αναβλήθηκε η 2η αγωνιστική λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Πρόλαβε έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή η Σούπερ Λίγκα 2 αλλά την ερχόμενη Κυριακή πρωτάθλημα δεν θα έχει! Κι αυτό γιατί στο Δ.Σ. της Λίγκας αποφασίστηκε ομόφωνα από τις ομάδες η αναβολή της 2ης αγωνιστικής!

Στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (2/10) οι ΠΑΕ αποφάσισαν ομόφωνα την αναβολή καθώς δεν αποδέχονται την πρόταση της ΕΡΤ για 50% μείωση στα τηλεοπτικά δικαιώματα από το αρχικό ποσό των 800.000 ευρώ που είχε συμφωνηθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση. Στο δ.σ. αποφασίστηκε όπως η διοργανώτρια αρχή να εξετάσει άλλες προτάσεις για τον τρόπο παραγωγής μεταδόσεων, ώστε να ελαχιστοποιηθεί το κόστος και να αυξηθούν τα έσοδα για τις ΠΑΕ. Παράλληλα, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να υπάρξει μείωση του «ψαλιδιού» που ζητά η κρατική τηλεόραση.

Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει:

«Κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».

Παράλληλα η ανακοίνωση για το κόστος παραγωγής υποστηρίζει:

«Η Ενωση Επαγγελματικού ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής, Σούπερ Λίγκας 2 – Φούτμπολ Λιγκ, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, επιθυμεί να αναθέσει σε τρίτο πρόσωπο το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 9η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364). Για πληροφορίες απευθύνεστε στo marketing@footballleague.gr και στο τηλέφωνο 210-3386345.

Αθήνα 02/10/2019

Ο πρόεδρος

Λεουτσάκος Λεωνίδας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter