Σούπερ Λίγκα: Αγχωτική νίκη ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο 2-1 τον Παναιτωλικό

Σούπερ Λίγκα: Αγχωτική νίκη ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο 2-1 τον Παναιτωλικό

Τα βρήκε σκούρα ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στην 7η αγωνιστική της Super League και να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά το παιχνίδι απέναντι στην μαζική άμυνα των γηπεδούχων οι οποίοι όμως, είχαν στο μυαλό τους να κλέψουν τη μπάλα και με μακρινές μπαλιές να χτυπήσουν στην πλάτη άμυνας των φιλοξενούμενων. Κάπως έτσι σημειώθηκαν και τα δύο γκολ στο πρώτο 20αλεπτο. Στο 13’ κόρνερ του Λόπες κεφαλιά του Τικίνιο και 0-1. Στο 19’ ο Λούι έκλεψε από τον Μ. Καμαρά κι έβγαλε μακρινή πάσα στον Βέργο που απέφυγε τον Παπασταθόπουλο και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Στο β’ μέρος ο εγκλωβισμένος Ολυμπιακός του πρώτου μέρους συνέχισε στον ίδιο αργό ρυθμό. Όμως στο 54’ ο Μαρτίνς προχώρησε σε τρεις αλλαγές που άλλαξαν τον ρυθμό. Με Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Ανδρούτσο, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πολύ πιο γρήγοροι πίεσαν ασφυκτικά και κέρδισαν πέναλτι με τον Βαλμπουενά στο 68’ μετά από άστοχη έξοδο του Μελίσσα που γκρέμισε τον Γάλλο. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ελ Αραμπί στο 70’ (1-2).

Οι «ερυθρόλευκοι» έλεγξαν τον ρυθμό στη συνέχεια αλλά το τελευταίο πεντάλεπτο και στις καθυστερήσεις αγχώθηκα από την πίεση των γηπεδούχων, όμως κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη.

Ο διαιτητής Φωτιάς «κιτρίνισε» τους Φλόρες, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μελίσσας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Κορνέλιους, Λούι, Βέργος, Ντουάρτε, Φλόρες, Αντούνες, Μόρσεϊ (76’ Αποστολάκης), Μαλής, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας (84’ Καρέλης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά (54’ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (54’ Βαλμπουενά), Α. Καμαρά (93’ Σισέ), Λόπες (64’ Ελ Αραμπί), Μασούρας, Τικίνιο (82’ Κούντε).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter