Σούπερ Λίγκα: Ανάσα με Μάνταλο η ΑΕΚ, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σούπερ Λίγκα: Ανάσα με Μάνταλο η ΑΕΚ, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με την είσοδο του Πέτρου Μάνταλου στο παιχνίδι ο διεθνής μέσος άνοιξε το σκορ και οδήγησε την ΑΕΚ σε δύσκολη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην 24η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που αιφνιδίασε την ΑΕΚ καθώς στο πρώτο πεντάλεπτο έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με την 2η μάλιστα διπλή όπου έσωσε ο Τσιντώτας τα σουτ των Περέα και Οικονομόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι δημιουργούσαν διαρκώς κινδύνους με μπροστάρη τον Περέα που έκανε ο,τι ήθελε τον Βράνιες αλλά και τους άλλους αμυντικούς της Ενωσης.

Μετά το 15’ η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της χωρίς όμως να δημιουργεί φάσεις, ενώ στο 28’ ζήτησε πέναλτι σε σουτ του Τσούμπερ. Το ίδιο συνέβη και στο 42’ όταν ο Καραχάλιος φάνηκε να ανατρέπει τον Ανσαριφάρντ αλλά ο Ολλανδός διαιτητής Κλέι Ρούπερτ που ήταν στο VAR και έλεγξε τη φάση, ενημέρωσε τον ρέφερι να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Δημητριάδη. «43’ Ο Καραχάλιος ανατρέπει τον Ανσαριφάρντ μέσα στην περιοχή, όμως ο Παπαδόπουλος δεν δίνει το πέναλτι και δεν υπάρχει καμία παρέμβαση από το VAR!» ανέφερε η ανάρτηση της ΠΑΕ με τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ πίεζε αλλά η διπλή ζώνη του ΠΑΣ έδιωχνε εύκολα τους όποιους κινδύνους, χωρίς όμως να μπορεί να κρατήσει λίγο τη μπάλα. Τελικά στο 69’ από σέντρα του Ρότα ο Μάνταλος που δύο λεπτά νωρίτερα είχε μπει στο ματς με άπιαστη κεφαλιά έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον «δικέφαλο» και άνοιξε το σκορ (1-0). Το γκολ έδιωξε το άγχος για τους γηπεδούχους ενώ ο ΠΑΣ έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει. Σα να μην έφτανε αυτό στο 88’ ο Ανσαριφάρντ με κοντινή προβολή έκανε το 2-0 και τελείωσε τον αγώνα.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος «κιτρίνισε» τους Χατζισαφί, Εραμούσπε,

AEK Τσιντώτας, Χατζισαφί, Ρότα, Τζαβέλλας, Βράνιες, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Γκαρσία (91’ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ (67’ Μάνταλος), Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Πανταλάκης, Ποζνάτσκι (66’ Ρίζος), Καραχάλιος (81’ Λώλης), Στάνκο, Ντομίνγκες, Οικονομόπουλος (81’ Μπρένερ), Λιάσος (81’ Μορέιρα), Περέα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter