Σούπερ Λίγκα: Ανάσα σωτηρίας ο Ατρόμητος 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Σούπερ Λίγκα: Ανάσα σωτηρίας ο Ατρόμητος 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής έμεινε ο Ατρόμητος που νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε τους Αρκάδες και μόλις στο 2ο λεπτό ο Μουνίθ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια το ματς έγινε δυνατό με πολλά νεύρα, πολλά φάουλ και διακοπές. Στο 31′ ο Μπαράλες έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 αλλά στο 38′ ο Σίτο είδε 2η κίτρινη και ο Αστέρας για 2ο σερί ματς έμεινε με 10 παίκτες.

Στο β’ μέρος, ο Αστέρας αν και με παίκτη λιγότερο πίεσε για την ισοφάριση τον Ατρόμητο που προσπαθούσε να βγει στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές μάλιστα, ο Ερλινγκμαρκ έκανε το 2-0 και ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα.

Ο διαιτητής Καραντώνης απέβαλε τον Σίτο και “κιτρίνισε” τους Μπαράλες, Βασιλαντωνόπουλο, Πίτσου, Χαρίση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (34′ Βασιλαντωνόπουλος), Χατζηϊσαΐας, Μαυρομμάτης (46′ Παπαδόπουλος), Καστεγιάνο, Χαρίσης, Σάλομον (63′ Ερλινγκμαρκ), Μουνίθ, Ροτάριου (63′ Κλωναρίδης), Κουλούρης, Αλιμπέκ (76′ Ντένιτς)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Αντζουλάς (87′ Ριέρα), Τασουλής (63′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο (87′ Καπίγια), Κανελλόπουλος (63′ Αλβάρες), Κρέσπι, Σίτο, Σονί, Μπαράλες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter