Σούπερ Λίγκα: «Βόμβες» ο Πανιώνιος στην Ξάνθη (1-2)

Σούπερ Λίγκα: «Βόμβες» ο Πανιώνιος στην Ξάνθη (1-2)

Την πιο μεγάλη νίκη του στη φετινή Σούπερ Λίγκα, σημείωσε σήμερα (10/11) o Πανιώνιος μέσα στα Πηγάδια επί της Ξάνθης με 2-1 και για πρώτη φορά πέρασε με θετικό πρόσημο στην βαθμολογία. 

Οι «κυανέρυθροι» έσβησαν στην 10η αγωνιστική την ποινή των μείον έξι βαθμών που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα κι έχουν ήδη έναν πόντο, ενώ έφθασαν σε απόσταση αναπνοής τον προτελευταίο της βαθμολογίας Παναιτωλικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Γεωργιανός φορ Αραμπούλι που πέτυχε και τα δύο γκολ του Πανιωνίου!

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ξάνθη μπορεί να είχε τον έλεγχο αλλά αδυνατούσε να πατήσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Ο Πανιώνιος ήταν άψογα στημένος στον αγωνιστικό χώρο, οι γραμμές ήταν κοντά και προσπαθούσε να απειλήσει στην αντεπίθεση. Τακτική που ευδοκίμησε στο 53’ όταν σε μια αντεπίθεση για σεμινάριο ο Άρσε βρήκε τον Μασούρα, εκείνος τον Αραμπούλι που από κοντά έγραψε το 0-1. Όμως πριν προλάβουν να χαρούν οι Νεοσμυρνιώτες στο 55’ η Ξάνθη ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 με κεφαλιά του Λισγάρα.

Ο Πανιώνιος δεν άλλαξε τακτική και στο 67’ πέτυχε δεύτερο γκολ πάλι με τον Αραμπούλι.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας απέβαλε τον Στάρτζεον με δύο κίτρινες την οποία έδειξε ακόμη στους Τζουρίτσκοβιτς, Λυμπεράκη, Κόρμπο, Λισγάρα.

ΞΑΝΘΗ (Ραμίρεθ): Άμπαντ, Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Κοβάτσεβιτς (63’ Ντε Λούκας), Μουλέν (75’ Τερκί) – Ντουρίτσκοβιτς, Εντουάρντο, Στάρτζεον, Ρενέλα (54’ Ντε Αμορίμ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (92’ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Οικονομίδης, Μασούρας (61’ Καμαρά), Παπανικολάου, Άρσε (81’ Τσιλούλης), Αραμπούλι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter