Σούπερ Λίγκα: Δια πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός 2-1 τον Βόλο

Σούπερ Λίγκα: Δια πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός 2-1 τον Βόλο

Τρία γκολ από το 85ο λεπτό και μετά, δύο πέναλτι (το ένα χαμένο), δύο δοκάρια, ευκαιρίες, πολλά νεύρα, ένταση και πάθος, συνέθεσαν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι – θρίλερ σήμερα στο Νέο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε τον Βόλο με 2-1 στην 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και μόλις στο πρώτο 5λεπτο είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μπουχαλάκη και Λόπες. Όμως ένα λάθος του Σισέ, έβγαλε τον Ρεγκατέν προ του Βατσλίκ, ο Τσέχος γκολκίπερ τον ανέτρεψε και ο Βόλος κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Φαν Βέερτ αλλά ο Βατσλίκ απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

Ο Βόλος προσπαθούσε να κλέβει μπάλες και να βγαίνει επικίνδυνα στη κόντρα κι αυτό «φρέναρε» τους «ερυθρόλευκους». Στο 18’ από σέντρα του Λόπες και κεφαλιά του Εμβιλά, ο Κλέιμαν απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος, αφού η μπάλα βρήκε και το δοκάρι. Τρία λεπτά μετά, βολίδα του Λόπες βρήκε για 2η φορά το κάθετο δοκάρι του Βόλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και πίεζαν για το γκολ κι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Γκάρι Ροντρίγκες μέσα σε ένα τρίλεπτο (37’-39’).

Στο 2ο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με τρεις αλλαγές προκειμένου να αλλάξει το ρυθμό του αγώνα και να κάνει πιο ουσιαστική την ομάδα του. Στο 56’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Φαν Βεερτ για οφσάιντ του σκόρερ. Και φθάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου παίχτηκε ένα απίστευτο θρίλερ. Στο 81’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ρέαμπτσιουκ από τον Ρομέρο. Πέναλτι που έδωσε και το VAR και δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ πάγκου των φιλοξενούμενων και της εξέδρας. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί κι έκανε το 1-0. Όμως ο Βόλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς τρία λεπτά μετά, στο 88’ ισοφάρισε και «πάγωσε» το «Καραϊσκάκη». Σουτ του Ρομέρο, η μπάλα κόντραρε στον Μπα και ο Φαν Βέερτ από κοντά ισοφάρισε με προβολή (1-1).

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα είχαμε ισοπαλία, στο 91’ ο Ρέαμπτσιουκ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Το εκτέλεσε ο Βαλμπουενά κι έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Κλέιμαν γράφοντας το 2-1. Λίγο έλειψε στο 94’ ο Νίνης να ξαναφέρει το ματς στα ίσια.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπαρτόλο, Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκιουλέν, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατέν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά (46’ Ανδρούτσος), Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά (71’ Ελ Αραμπί), Λόπες (60’ Βαλμπουενά), Α. Καμαρά (46’ Μ. Καμαρά), Ροντρίγκες (46’ Μασούρας), Τικίνιο.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα (59’ Γκιουλέν), Ρομέρο, Ράινερ, Φεράρι, Ροσέρο (75’ Βοϊτκόφσκι), Ορόζ (75’ Νίνης), Σοάρες, Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter