Σούπερ Λίγκα: Δύσκολη νίκη για τον Αρη, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Σούπερ Λίγκα: Δύσκολη νίκη για τον Αρη, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αρης νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ανεβαίνει διαρκώς στην βαθμολογία.

Ο Αρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι έκλεισε τον Αστέρα στο μισό γήπεδο αλλά πέρα παό 2-3 σουτ δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Από την πλευρά του ο Αστέρας έδωσε γήπεδο στον αντίπαλο του και προσπαθούσε να απειλήσει με τις αντεπιθέσεις. Μάλιστα ήταν εκείνος που απείλησε για τα καλά στο 31’ αλλά η προβολή του Κρέσπι έφυγε μόλις άουτ. Όμως στο 41’ ο Αρης στάθηκε τυχερός και άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ. Σε προβολή του Μαντσίνι στην περιοχή, ο Άλβαρες στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-0).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε (48’) με γκολ για τον Αστέρα το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ του σκόρερ Ριέρα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά ο Αρης ήταν επικίνδυνος στην αντεπίθεση και στο 87’ είχε δοκάρι σε φάουλ του Ιτούρμπε.

Ο διαιτητής Τζοβάρας «κιτρίνισε» τους Καστάνιο, Ριέρα, Τζέγκο, Κρέσπι

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Μαντσίνι (69’ Ιτούρμπε), Γκάμα (69’ Γκαρσία), Μπερτόγλιο (85’ Ματίγια), Καμαρά (85’ Μάνος).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνιο, Πίτσου, Καρμόνα (79’ Γκαρθία), Μουνάφο (66’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε (85’ Μπενίτο), Ριέρα, Κρέσπι, Σονί (85’ Κανελλόπουλος), Μπαράλες (66’ Αλί Μπαμπά)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter