Σούπερ Λίγκα: Έμειναν στο 0-0 Απόλλων και Αρης

Σούπερ Λίγκα: Έμειναν στο 0-0 Απόλλων και Αρης

Απόλλων και Αρης έμειναν στο 0-0 στην 18η αγωνιστική της Super League 1, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο στη Θεσσαλονίκη..

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο χωρίς μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες, με τον Αρη να έχει την κατοχή και τον Απόλλωνα να ψάχνει τις αντεπιθέσεις.

Στο β’ μέρος ο Απόλλωνας ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος με τον Μπαξεβανίδη αλλά έσωσε ο Κουέστα και στη συνέχεια κυριάρχησε η δύναμη. Το ματς πήγαινε στην ισοπαλία χωρίς φάσεις αλλά στις καθυστερήσεις έγινε το ματς θρίλερ με τους δύο αντιπάλους να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες να πάρουν το ματς, όμως οι δύο γκολκίπερ πραγματοποίησαν καταπληκτικές επεμβάσεις και κράτησαν το μηδέν.

Ο διαιτητής Καραντώνης «κιτρίνισε» τον Μπαξεβανίδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Ρόγκνε, Άλβες, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Σλίβκα, Παπαγεωργίου (85’ Φατιόν), Παμλίδης, Ιωαννίδης (68’ Σίγκνιεβιτς), Γιαννιώτας (46’ Μαρτίνες).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα (64’ Τζέγκο), Ματίγια (64’ Εντιαγέ), Μπερτόγλιο (85’ Χαίροβιτς), Γκαρσία (70’ Λόπεθ), Γκάμα, Μαντσίνι.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter