Σούπερ Λίγκα: Επέστρεψε στις νίκες ο Βόλος, 2-1 τον Αστέρα

Σούπερ Λίγκα: Επέστρεψε στις νίκες ο Βόλος, 2-1 τον Αστέρα

Ο Βόλος επέστρεψε έστω και προσωρινά στην κορυφή της Super League, μετά τη νίκη του για την 5η αγωνιστική με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος εξακολουθεί να μην έχει νίκη στο πρωτάθλημα πορεύεται δίχως νίκη στη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα με την συντριβή τους στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, κέρδισαν με 2-1 και χωρίς να είναι καλύτεροι, έχοντας λιγότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό τους αλλά περισσότερη ουσία πήραν το τρίποντο

Στο 16’ ο Φεράρι έκανε τη σέντρα, ο Παπαδόπουλος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και όταν επιχείρησε να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο ανέτρεψε τον Ρεγκατέν. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φαν Βέερτ και έκανε το 1-0.

Στο 79’ ο Ρεγκατέν έστρωσε στον Φεράρι κι αυτός με αριστερό πλασέ έγραψε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας ήταν να μειώσει το σκορ με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, με σουτ του Σονί στο 85΄.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ρομέρο, Φεράρι, Φερνάντες, Σονί, Μπαράλες.

ΒΟΛΟΣ: Kότνικ (46’ Κλέιμαν), Πουρίτα, Φεράρι, Ρομέρο Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (73′ Σοάρες), Μπαρτόλο (59′ Ροσέρο), Φερνάντες (86′ Γκιουλέν), Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ (86′ Τερεζίου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες (75′ Τασουλής), Ατιένθα, Καστάνιο, Βαλιέντε (80′ Ιγκλεσιας), Μουνάφο, Κανελλόπουλος (63′ Μπενίτο), Σίτο, Κρέσπι (75′ Ριέρα), Μπαράλες (63′ Σονί).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter