Σούπερ Λίγκα: Επική ανατροπή στο φινάλε από τον ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λίγκα: Επική ανατροπή στο φινάλε από τον ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναθηναϊκό

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρέθηκε πίσω στο σκορ και να κινδύνευσε να δεχτεί κι άλλο γκολ στο πρώτο μέρος αλλά στο 2ο ημίχρονο ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή του και πέτυχε μεγάλη ανατροπή στο φινάλε του ντέρμπι, επί του Παναθηναϊκού με 2-1 στην 22η αγωνιστική της Super League 1.

Στο ξεκίνημα του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ και με πολύ ωραίο γκολ του παλάσιος άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό (0-1) ενώ στο 19’ είχαμε διακοπή του αγώνα στη μνήμη του 19χρονου Άλκη. Διαιτητές, παίκτες και όσος κόσμος ήταν στο γήπεδο χειροκρότησαν παρατεταμένα.

Οι γηπεδούχοι με την πάροδο του χρόνου έδειχναν να συνέρχονται από τον αιφνιδιασμό και στο 25’ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τσολάκ. Οι «πράσινοι» που ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις απείλησαν με δεύτερο γκολ στο 28’ αλλά την εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι του Σάντσες απέκρουσε ο Πασχαλάκης και δυο λεπτά μετά ζήτησαν πέναλτι σε απόκρουση του Τσιγγάρα προ του Αϊτόρ τον οποίο παρέσυρε στη συνέχεια αλλά ο ρέφερι που είδε την φάση στο VAR είπε «όχι». Η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν άμεση και σχολίασε στα social media πως «για ένα ακόμη παιχνίδι δεν καταλογίζεται πέναλτι υπέρ της ομάδας μας».

Στο β’ μέρος με την είσοδο του Μπίσεσβαρ ο ΠΑΟΚ ανέβηκε αισθητά αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Όμως όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την πίεση και οι φιλοξενούμενοι γύρισαν πολύ πίσω για να κρατήσουν το 0-1 και το πλήρωσαν. Στο 77’ από γύρισμα του Ζίφκοβιτς ο Ινγκασον από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Και η συνεχής πίεση έφερε και την ολική ανατροπή στο 88΄με εκπληκτικό σουτ του Σάστρε από τα 30 μέτρα και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι, έγραψε το 2-1 για τον «δικέφαλο». Στις καθυστερήσεις ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σάντσες στον Μίτριτσα αλλά το πήρε πίσω βλέποντας τη φάση στο VAR.

Ο διαιτητής Αντρέις Τρεϊμάνις «κιτρίνισε» τον προπονητή των φιλοξενούμενων Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους Ινγκασον, Αλεξανδρόπουλο, Κούρτιτς, Βέλεθ, Ιωαννίδη, Μπρινιόλι, Ζίφκοβιτς, Μίτριτσα, Ρούμπεν,

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (64’ Μίτριτσα), Κούρτιτς (82’ Σβαμπ), Τσιγγάρας (64’ Σίντκλεϊ), Μουργκ (46’ Μπίσεσβαρ), Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ζίφκοβιτς, Τσόλακ (64’ Ακπομ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (68’ Αγιούμπ), Ρούμπεν, Λούντκβιστ (41’ Βιτάλ), Αϊτόρ (80’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (80’ Καρλίτος) Ιωαννίδης (68’ Γκατσίνοβιτς)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter