Σούπερ Λίγκα: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, 2-0 τη Λαμία

Σούπερ Λίγκα: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, 2-0 τη Λαμία

Με δύο γκολ του Ιωαννίδη, ένα στην αρχή κι ένα προς το τέλος του αγώνα ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με εύκολο τρίποντο επί της Λαμίας με 2-0 για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Φάουλ – σέντρα του Αϊτόρ, κεφαλιά του Ιωαννίδη και 1-0. Το γκολ έδωσε άλλον αέρα στους «πράσινους» που ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο 20λεπτο, όπου δημιούργησαν κι έχασαν είτε λόγω Σαράνοφ είτε αστοχίας κι άλλες ευκαιρίες για γκολ καθώς η με πολλές απουσίες Λαμία, δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων. Πάντως κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου η Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του Γκορτσίλα, διαμαρτυρόμενη κυρίως για το γκολ του Παναθηναϊκού στο 3’, στην οποία αναφέρει: «Γκορτζίλα βρίσκεσαι σε βέρτιγκο. Δύο ανύπαρκτα φάουλ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού! Ντροπή σου! Να δούμε… τι θα δούμε ακόμη!».

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο ματς και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου συνέχισαν να χάνουν γκολ με του τσουβάλι. Στο β’ μέρος η Λαμία ανέβηκε λίγο στο γήπεδο αλλά και πάλι δεν μπορούσε να απειλήσει τον Παναθηναϊκό που είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και ήταν εκείνος που δημιουργούσε φάσεις στην εστία του Σαράνοφ. Τελικά στο 82’ ο Ιωαννίδης και πάλι, αυτή τη φορά με ωραία κίνηση και δυνατό σουτ έκανε το τελικό 2-0.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας «κιτρίνισε» τους Μανούσο, Κουρμπέλη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσεθ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς (68’ Κουρμπέλης), Αϊτόρ (57’ Βιτάλ), Παλάσιος (84’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (84’ Καρλίτος).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Νούνιες, Ελευθεριάδης (46’ Μανουσάκης), Τάιρον (19’ Αραμπούλι), Μπανγκουρά (46’ Μανούσος), Καραμάνος (66’ Βέλλιος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter