Σούπερ Λίγκα: Επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σούπερ Λίγκα: Επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με ένα γκολ στην αρχή του αγώνα κι ένα στο φινάλε ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 19η αγωνιστική της Super League και διατήρησε την απόσταση του από ΠΑΟΚ (9 β.) και ΑΕΚ (10 β.) που τον ακολουθούν στη βαθμολογία.

Μόλις στο 4ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μασούρα που εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα με το κεφάλι του Σάλιακα στον τερματοφύλακα του.

Το γκολ απελευθέρωσε τους γηπεδούχους που είχαν την υπεροχή καθώς ο ΠΑΣ με αρκετές ελλείψεις δεν μπορούσε να φανεί επιθετικά (σέντερ φορ είχε έναν στόπερ, τον Παντελάκη). Στο 36’ ο Ανδρούτσος έχασε κλασική ευκαιρία για το 2-0 και δύο λεπτά μετά, ο Εμβιλά δεν βρήκε δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Στο β’ μέρος είχαμε το ίδιο σκηνικό με τον Ολυμπιακό να έχει φλύαρη υπεροχή και τον ΠΑΣ να αμύνεται και να προσπαθεί μήπως και βγει σε κάποια αντεπίθεση.

Στο 57’ από κεφαλιά του Μανωλά ο Σάλιακας έδιωξε πάνω στη γραμμή κι αποσόβησε το 2-0 και στο 61’ ο Ελ Αραμπί έχασε νέα ευκαιρία. Τελικά στο 88’ από κόρνερ του Λόπες ο Τικίνιο με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-0).

Ο διαιτητής Περράκης «κιτρίνισε» τους Μπρένερ, Καραχάλιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (70’ Λαλά), Μπα, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μασούρας (86’ Λόπες), Βαλμπουενά (79’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (70’ Τικίνιο)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Οικονομόπουλος (59’ Ρίζος), Καραχάλιος, Στάνκο, Σιόντης (46’ Μορέιρα), Μπρένερ (80’ Μίνα), Τριάδης (59’ Λώλης), Παντελάκης (46’ Λιάσος).

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter