Σούπερ Λίγκα: Εύκολο πέρασμα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ (1-3)

Σούπερ Λίγκα: Εύκολο πέρασμα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ (1-3)

Σοβαρός ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια στον ΟΦΗ μα αμφισβητήσει την ανωτερότητα του και τον νίκησε έυκολα στο Ηράκλειο με 3-1 στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο «δικέφαλος» μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο πρώτο 4λεπτο είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σβιντέρσκι, ο οποίος κατάφερε τελικά με την… 3η να ανοίξει το σκορ στο 15’ με κεφαλιά από σέντρα του Ζίφκοβιτς.

Μετά το πρώτο 1ολέπτο του αγώνα ο ΟΦΗ βγήκε μπροστά και λίγο πριν δεχτεί το γκολ είχε χάσει μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ντουρμισάι να ανοίξει αυτός το σκορ αλλά ο Βιεϊρίνια έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Οι Κρητικοί προσπαθούσαν παρά τις πολλές απουσίες τους να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Πασχαλάκη κυρίως με τον Νέιρα αλλά ο ΠΑΟΚ έβρισκε πολλά κενά στην άμυνα των γηπεδούχων και απειλούσε συχνά για το 0-2

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ απλοποίησε νωρίς τα πράγματα με ένα έξοχο γκολ από εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς στο 58’ και μετά έπαιξε με το χρονόμετρο. Και καθώς ο ΟΦΗ πάσχισε μήπως και μειώσει το σκορ και ξαναμπεί στο ματς, ήρθε το 0-3 από τον Αουγκούστο για να τελειώσει οριστικά το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ σε 1-3 με δυνατό σουτ του Ναμπί που επέστρεψε έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος «κιτρίνισε» τους Μιχάι, Ουές, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης (65’ Γρίβας), Σελίμοβιτς, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα (84’ Γιαννούλης), Ουές (84’ Μπαλογιάννης), Ντουρμισάι, Φαν Ντάινεν (78’ Ναμπί).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (77’ Σίντκλεϊ), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (85’ Κωνσταντέλιας), Αουγκούστο (72’ Εσίτι), Μπίσεσβαρ (77’ Μίτριτσα), Σβιντέρσκι (72’ Ακπομ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter