Super League: Γκολ και θέαμα, αλλά ισόπαλοι Βόλος και Λαμία

Super League: Γκολ και θέαμα, αλλά ισόπαλοι Βόλος και Λαμία

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ στο 2ο ημίχρονο, Βόλος και Λαμία μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (2-2) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και είχαν δοκάρι στο 37′ με τον Τσιλούλη, ενώ έχασαν ευκαιρίες με τον Καρλίτος στο 10′ και στο 24′. Ο Βόλος ελιχε μεγάλη χαμένη διπλή ευκαιρία με τους Κόμπα και Τσοκάνη.

Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία έχασε στο 49′ μεγάλη ευκαιρία με τον Καρλίτος με τον Τσοκάνη να σώζει στη γραμμή και το ματς πήρε φωτιά. Ομως στο 55′ η Λαμία κέρδισε πέναλτι και ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ. Η αντίδραση του Βόλου ήταν άμεση.

Στο 58′ από κόρνερ του Γκλάβτσιτς ο Σιέλης με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ αφού δύο λεπτά μετά, ο Καρλίτος σέντραρε και ο Σλίβκα με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Στο 73′ ο Τσιλούλης σημάδεψε από πλάγια θέση για 2η φορά το δοκάρι, ενώ ο Σιαμπάνης έσωσε στο 79′ το πλασέ του Λέικ. Κι ενώ η Λαμία έχανε τις ευκαιρίες στο τέλος η μπάλα την τιμώρησε αφού ο Αλχο στο 90′ με σουτ-οβίδα από 30 μέτρα λύτρωσε τον Βόλο (2-2).

Ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Στάνκο, Τσιλούλη, Ντέλετιτς, Κρούζλιακ, Καρλίτος.

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (52′ Κίτσος),
Τσοκάνης (62′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73′ Μωραΐτης), Τρουιγιέ (52′ Τάχατος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ.

ΛΑΜΙΑ: Νάγκι, Σαραμαντάς, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παουλάβετς, Στάνκο, Νούνιες (84′ Τζανδάρης), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (66′ Λέικ), Καρλίτος (74′ Ακούνια), Τσιλούλης (84′ Τόσιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter