Σούπερ Λίγκα: Η Λαμία πέρασε από την Τρίπολη, 1-0 τον Αστέρα

Σούπερ Λίγκα: Η Λαμία πέρασε από την Τρίπολη, 1-0 τον Αστέρα

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα (7/11) η Λαμία στην Τρίπολη καθώς επικράτησε με 1-0 του Αστέρα στην 9η αγωνιστική της Super League 1.

Το ματς ξεκίνησε σε πολύ αργό ρυθμό και είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη τελική των δύο ομάδων είχαμε γκολ! Ηταν το 27ο λεπτό όταν από προσπάθεια του Τιρόνε, ο Γκαρθία προσπάθησε να διώξει κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του δίνοντας έτσι, προβάδισμα στη Λαμία (0-1).

Στο β’ μέρος ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Ριέρα, Σίτο και Μπενίτο. Μάλισταλίγο έλειψε να το πληρώσει αλλά ο Τσιφτσής στο 63’ έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Τιρόνε.

Από την πλευρά του ο αστέρας έχασε στο 87΄ την ευκαιρία για την ισοφάριση καθώς ο Γκαραβέλης έσωσε σε κεφαλιά του Ιγκλέσιας.

Ο διαιτητής Γκορτζίλας έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπεχαράνο, ‘Αλβαρες

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Γκαρθία (46’ Ιγκλέσιας), Άλβαρες, Πίτσου (85’ Γκόμες), Καστάνιο, Σανταφέ (68’ Τιλίκα), Βαλιέντε (46’ Καρμόνα), Ριέρα, Σίτο, Σονί, Μπενίτο (68’ Κρέσπι).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Ορτέγκα, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου (76’ Τζανδάρης), Τιρόνε, Καραμάνος (67’ Σκόδρας), Αραμπούλι (84’ Τσούκαλος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter