Σούπερ Λίγκα: Καταγγέλια Αποστολόπουλου Ανάβει και νέες φωτιές στο πρωτάθλημα

Σούπερ Λίγκα: Καταγγέλια Αποστολόπουλου  Ανάβει και νέες φωτιές στο πρωτάθλημα

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν του Πλατανιά, ο Αλέξης Αποστολόπουλος είναι έτοιμος να καταθέσει στις Αρχές την καταγγελία του για επίθεση στους παίκτες της κρητικής ομάδας στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Ο 25χρονος αμυντικός λέγεται ότι έχει ήδη κάνει επώνυμη καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, όπου κάνει λόγο για βιαιοπραγίες σε βάρος της αποστολής του Πλατανιά από τη στιγμή που έφτασαν στο γήπεδο αλλά κυρίως στο ημίχρονο (ο Πλατανιάς προηγείτο 1-0) όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει ότι «φουσκωτοί που φορούσαν φόρμες με διακριτικά του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε παίκτες με κλωτσιές και ύβρεις».

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, φέρονται οργισμένοι με την καταγγελία και πιστεύουν ότι η υπόθεση μεθοδεύεται από τον ΠΑΟΚ, αφού ο Αποστολόπουλος υπήρξε παίκτης του, έτσι ώστε να αφαιρεθούν οι 6 βαθμοί από τους Πειραιώτες και ο Δικέφαλος να κατακτήσει τον τίτλο!

Στο μεταξύ, ο μάνατζερ του Αποστολόπουλου, ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Ιλια Ιβιτς (και αδελφός του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς) μίλησε στον Σπορ FM και τόνισε πως αιφνιδιάστηκε με την κίνηση του παίκτη, λέγοντας ότι το έμαθε αφού ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε την καταγγελία.

«Το ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι εγώ δεν βγαίνω συχνά να μιλήσω. Ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί είναι πολύ λεπτή η θέση μου. Δεν έχω την παραμικρή ανάμειξη σε αυτά. Ο συγκεκριμένος παίκτης λειτούργησε εν αγνοία μου και δεν έχω την παραμικρή γνώση. Στενοχωρήθηκα που βγήκαν και είπαν ότι είμαι ο μάνατζερ του παίκτη και ότι έχω σχέση με την υπόθεση» δήλωσε ο Ιβιτς και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως λειτούργησε λάθος. Το Σάββατο τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε τι έχει κάνει. Του είπα ότι διακόπτεται κάθε συνεργασία μαζί μου, γιατί δεν ήταν σωστό αυτό που έχει κάνει. Η δουλειά μου δεν είναι μόνο να υπογράφω συμβόλαια, αλλά και να δίνω σωστές συμβουλές στα παιδιά. Αν ήξερα κάτι, δεν θα τον άφηνα… θα του έλεγα τη γνώμη μου. Είναι 26 ετών και μπορεί να πάρει μόνος του τις αποφάσεις. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, του είπα πως δεν θέλω να συνεργαστώ άλλο μαζί του και ελπίζω κάποια στιγμή να βγει και να πει την αλήθεια. Από τη στιγμή που μου το είπε τόνισα πως διακόπτεται κάθε συνεργασία μαζί μου. Το’ χει καταλάβει και αυτή είναι η αλήθεια».

Τέλος ο Ιβιτς συμπλήρωσε: «Οι παίκτες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πρωτοσέλιδο όχι για τον απόδοσή του, αλλά για κάποιον άλλο λόγο. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχει κανέναν λόγο να βγαίνει μετά από 20-25 μέρες και να λέει ότι κάτι έχει γίνει». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter