Σούπερ Λίγκα: Καταιγιστικός ο Αρης ξέσπασε στον Παναιτωλικό (5-1)

Σούπερ Λίγκα: Καταιγιστικός ο Αρης ξέσπασε στον Παναιτωλικό (5-1)

Καταιγιστικός στο πρώτο μέρος ο Αρης συνέτριψε τελικά με 5-1 τον Παναιτωλικό στην 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ανεβαίνει διαρκώς στην βαθμολογία.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι κι έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στον Παναιτωλικό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν 4-0 στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση

Το σκορ άνοιξε με πέναλτι στο 18’ ο Καμαρά και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχαν τελικά στο 35’ με τον Μπερτόγλιο. Δύο λεπτά μετά ο Σούντγκρεν έκανε από ασίστ του Καμαρά το 3-0 (37′), για να έρθει ένα δεύτερο πέναλτι υπέρ του Αρη στο 45’ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπρούνο Γκάμα κι έκανε το 4-0.

Στο β’ μέρος ο Αρης έκανε μπήκε πάλι δυνατά στο παιχνίδι και στο 52’ ο Ντιαγιέ έκανε το 5-0. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι έβγαλαν το πόδι από το γκάζι κι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, έμε τον Παναιτωλικό να βρίσκει ευκαιρία για να μειώσει με το γκολ της τιμής στο 67’ με πέναλτι του Βέργου.

Κίτρινες πήραν οι Λούι, Κορνέλιους, Μπελεβώνης, Ντιαγιέ, Σάσα, Αντούνιες, Ντουάρτε, Ματίγια, Ιτούρμπε.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Ντιαγιέ (59’ Σάσα), Μπερτόγλιο (59’ Ιτούρμπε), Γκάμα (59’ Μανσίνι), Γκαρσία (82’ Ματίγια), Καμαρά (82’ Μάνος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Αντούνες, Βαρόνε, Λούι (46’ Αποστολάκης), Κορνέλιους, Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Μάλης (88’ Μπακαδήμας), Ντουάρτε, Βέργος (70’ Καρέλης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter