Σούπερ Λίγκα: Με Φαν Βέερτ ο Βόλος «εκτέλεσε» την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Σούπερ Λίγκα: Με Φαν Βέερτ ο Βόλος «εκτέλεσε» την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Βόλου να περάσει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ απέναντι στην προβληματική και με πολλές απουσίες ΑΕΚ στην 20η αγωνιστική της Super League και την οποία λύγισε με 2-1, όπως ακριβώς έκαναν προηγουμένως και συνεχόμενα ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός στο ίδιο γήπεδο και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είχε πολλούς και σημαντικούς απόντες, όπως οι Βράνιες, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσιντώτας, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Ανσαριφάρντ, Μοχαμάντι. Από την άλλη πλευρά ο Βόλος είχε μόλις έναν τερματοφύλακα, τον 21χρονο Παπαδόπουλο, ενώ απουσίαζαν και οι Νίνης και Άλχο.

Το πρώτο μέρος εξελίχθηκε σε ένα συναρπαστικό ματς, το καλύτερο μέχρι σήμερα στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς είχε, δύο γκολ, τρία δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και 3-4 κλασικές χαμένες ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να δίνουν ρεσιτάλ σε έναν αγωνιστικό χώρο χωράφι, από την χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε φουριόζα και μόλις στο 9’ έχασε πέναλτι (άουτ) με τον Τσούμπερ, στη συνέχεια είχε δοκάρι με τον Αραούχο, χαμένο τετ α τετ με τον Γκαρσία και τελικά το γκολ το πέτυχε ο Βόλος με τον μόνιμο σκόρερ του τον Φαν Βέερτ που έφθασε τα 12 γκολ στη Λίγκα (0-1 στο 16’). Τρία λεπτά μετά ο Βόλος είχε δοκάρι σε βολίδα του Ρεγκατέν και τελικά αντί να γίνει το 0-2 έγινε το 1-1 με τον Αραούχο στο 21’. Το επιθετικό κρεσέντο των δύο ομάδων συνεχίστηκε με την ΑΕΚ να χάνει δύο ακόμη πολύ μεγάλες ευκαιρίες σε τετ α τετ του Τσούμπερ και κεφαλιά του Γκαρσία που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Φεράρι. Οι άμυνες είχαν πάει περίπατο και στο 45’ ο Βόλος είχε δεύτερο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες.

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός φυσιολογικά έπεσε αλλά αυτή τη φορά ήταν ο Βόλος που είχε την υπεροχή και δημιουργούσε κινδύνους στην εστία του Στάνκοβιτς. Η ΑΕΚ έδειχνε κουρασμένη καθώς ο Γιαννίκης λόγω των πολλών απουσιών δεν είχε λύσεις στον πάγκο και μάλιστα η πρώτη του αλλαγή ήταν η είσοδος του νεαρού Γιούση από την Β ομάδα, στο παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 80’ ο «δικέφαλος» δεν είχε τελική προσπάθεια στο 2ο ημίχρονο. Και αυτό το πλήρωσε τελικά αφού στο 83’ ο Τζαβέλας έκανε πέναλτι στον Ρίνερ (το είδε στο VAR ο Μανούχος) και ο Φαν Βέερτ σημείωσε το 2ο γκολ του στο ματς και 13ο στο πρωτάθλημα κι έκανε το 1-2 στο 85’. Όμως ο Ολλανδός δύο λεπτά μετά, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και ο Βόλος συνέχισε με 10 παίκτες αλλά άντεξε και πήρε τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» τους Φαν Βέερτ (δύο), Μανούχο, Ορος, Ρότα.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (79’ Μισελέν), Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ (79’ Σάκχοφ), Γκαρσία (79’ Κοσίδης), Γέβτιτς (67’ Γιούσης), Τσούμπερ, Αραούχο.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκουλέν, Ρινέρ, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες (89’ Ρομέρο), Ορος (71’ Σοάρες), Ρεγκατέν (81’ Μπαρτόλο), Φαν Βέερτ.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter