Σούπερ Λίγκα: Με Κρέσπο ο ΠΑΟΚ 1-0 τον Ατρόμητο

Σούπερ Λίγκα: Με Κρέσπο ο ΠΑΟΚ 1-0 τον Ατρόμητο

Ένα γκολ του Κρέσπο στο 57’ ήταν αρκετό στον ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου (1-0) στην 23η αγωνιστική της Super League 1.

Στο πρώτο μέρος παίχθηκε παιχνίδι κέντρου και οι δύο ομάδες απείλησαν ελάχιστα τις δύο εστίες. Ο Ατρόμητος δεν κλείστηκε ενώ ο «δικέφαλος» χωρίς τον Κούρτιτς δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάτι καλό επιθετικά.

Στο 24’ ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Κρέσπο αλλά το VAR έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Πέναλτι ζήτησε και ο ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα του Χατζηισαϊα στον Μουργκ αλλά κι εδώ το VAR είπε όχι.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έγινε πολύ πιο πιεστικός και άρχισε να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες με Μπίσεσβαρ, Μίτριτσα με τον Ατρόμητο να αμύνεται και να σώζεται από τον Γιαννιώτη. Όμως στο 57’ από σέντρα του Σάστρε ο Κρέσπο με κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων κι έκανε το 1-0.

Στο 79’ ο Μπίσεσβαρ πέτυχε γκολ αλλά ο ρέφερι είδε τη φάση στο VAR και το ακύρωσε γιατί πριν η μπάλα φτάσει στον σκόρερ είχε προηγηθεί φάουλ του Ακπομ στον Γιαννιώτη.

Ο διαιτητής Γκάμαρης «κιτρίνισε» τους Σάλομον, Νταβιώτη, Κρέσπο, Χαρίση.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (82’ Σίντκλεϊ), Αουγκούστο (68’ Σοάρες), Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ (82’ Σβαμπ), Μουργκ (59’ Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (82’ Ζαμπά), Άκπομ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Νταβιώτης (67’ Αλιμπέκ), Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Χαρίσης, Σάλομον (67’ Βασιλαντωνόπουλος), Ναμπί (71’ Ντένιτς), Σπιριντόνοβιτς (83’ Μπεντινέλι), Ροτάριου, Κλωναρίδης (67′ Έρλινγκμαργκ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter