Σούπερ Λίγκα: Με Ντουρμισάι ο ΟΦΗ 2-0 τον Ατρόμητο

Σούπερ Λίγκα: Με Ντουρμισάι ο ΟΦΗ 2-0 τον Ατρόμητο

Δύο γκολ του Ντουρμισάι στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά για τον ΟΦΗ να φτάσει στην πρώτη εντός έδρας νίκη του με 2-0 επί του Ατρομήτου στην 9η αγωνιστική της Super League 1.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο εκμεταλλεύτηκε τα παιδαριώδη λάθη της άμυνα των φιλοξενούμενων και με σκόρερ τον Ντουρμισάι που πέτυχε δύο γκολ στο 8’ και στο 10’ πήρε σημαντικό αβαντάζ για τη νίκη. Νίκη που αγνοούν σε εννέα παιχνίδια οι Περιστεριώτες και οι οποίοι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα μπλέξουν σε μεγάλες περιπέτειες.

Στο β’ μέρος παρά τις αλλαγές ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να απειλήσει τον ΟΦΗ που διαχειρίστηκε καλά το υπέρ του 2-0 και νίκησε δίκαια.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης κιτρίνισε τον Μπεντινέλι.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τοράλ (78’ Ναμπί), Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Λάμπρου, Φαν Ντούινεν (63’ Καμάου), Ντουρμισάι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (46’ Κυβρακίδης), Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο (46’ Κλωναρίδης), Χαρίσης (71’ Ντένιτς), Σάλομον, Μουνίθ (85’ Κωτσόπουλος), Μπεντινέλι (71’ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter