Σούπερ Λίγκα: Με πέναλτι στο 90’ ο ΟΦΗ 2-1 τον Ιωνικό

Σούπερ Λίγκα: Με πέναλτι στο 90’ ο ΟΦΗ 2-1 τον Ιωνικό

Μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού 2-1 στο 90’ με πέναλτι πέτυχε ο ΟΦΗ στην 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΟΦΗ πήρε από νωρίς την υπεροχή στο ματς και στο 5’ ο Χουτεσιώτης έσωσε σε τετ α τετ με τον Φαν Ντάιτεν. Ο Ιωνικός ισορρόπησε γρήγορα το ματς και οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν τρεις φορές τις επεμβάσεις του Επασί για ν γλιτώσουν το 0-1. Τελικά στο 43’ οι Κρητικοί κατάφεραν με ένα δυνατό σουτ του Γκαγιέγος να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ (1-0).

Στο β’ μέρος ο Ιωνικός βγήκε δυνατά για την ισοφάριση και πέτυχε διάνα στο 48’ ο κορυφαίος παίκτης του ο Αοσμαν με σουτ εντός περιοχής έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Αοσμαν στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που δημιουργούσαν κι έχαναν ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις τους. To παιχνίδι όδευε προς την ισοπαλία, όμως στο 89’ ένα μαρκάρισμα του Τσιγκρίνσκι στον Γιάννου, πρόσφερε ένα πέναλτι στον ΟΦΗ και ο Λάμπρου που το εκτέλεσε εύστοχα στο 90’ χάρισε στους γηπεδούχους την πολύτιμη νίκη με 2-1.

Ο διαιτητής Περράκης «κιτρίνισε» τους Σάντσες, Μύγα, Φαν Ντάινεν, Μεγιάδο. Μεγιάδο, Τσιγκρίνσκι, Μάναλη.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης (76’ Καμάου), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν (58’ Πασαλίδης), Τοράλ (76’ Τσιλιανίδης), Φαν Ντάινεν (58’ Γιάννου), Λάμπρου (91’ Ναμπί).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας (93’ Καμπράλ), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (92’ Ματσούκας), Βαλεριάνος – Άοσμαν (81’ Βαφέας), Ντάλσιο, Κιάκος (72’ Κάνιας) – Λένις, Μάναλης.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter