Σούπερ Λίγκα: Με πέναλτι του Καμαρά, ο Αρης 1-0 τον Ιωνικό

Σούπερ Λίγκα: Με πέναλτι του Καμαρά, ο Αρης 1-0 τον Ιωνικό

Επιστροφή στις νίκες σήμερα (20/12) για τον Αρη μετά από δύο αγωνιστικές, με 1-0 επί του μαχητικού Ιωνικού στο «Κλ. Βικελίδης» για την 15η αγωνιστική της Super League.

Το ματς ήταν αρκετά καλό κατά διαστήματα με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ και να χάνουν καλές ευκαιρίες να το πετύχουν. Στην πιο σημαντική από όλες στο 42’ ο Ιτούρμπε με μια καταπληκτική ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το πλασέ του έσωσαν οι αμυντικοί του Ιωνικού πριν περάσει τη γραμμή και παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Αρη, το ματς σωστά συνεχίστηκε…

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Αρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαντσίνι από τον Μύγα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Καμαρά κι έκανε το 1-0. Προβάδισμα που ο Αρης κράτησε σχετικά εύκολα ως το τέλος του αγώνα, και θα μπορούσε μάλιστα να αυξήσει τη διαφορά των γκολ αλλά ο Μάνος έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 στο 86’.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κιτρίνισε» τους Καμπράλ, Μαντσίνι, Λούμορ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάκιτς, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Λούμορ (78’ Γκανέα), Σάσα, Ματίγια (78’ Μάνος), Εντιαγέ, Ιτούρμπε (65’ Γκάμα), Μαντσίνι (88’ Μπερτόλιο), Καμαρά (88’ Λόπεθ).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας (89’ Βαφέας), Ρομαό (46’ Κιάκος), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Κάνιας (89’ Ματσούκας), Ντάλσιο, Λένις, Καμπράλ, Μάναλης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter