Σούπερ Λίγκα: Με Τικίνιο 4-1 ο Ολυμπιακός νίκησε τον Απόλλωνα

Σούπερ Λίγκα: Με Τικίνιο 4-1 ο Ολυμπιακός νίκησε τον Απόλλωνα

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 4-1 τον Απόλλωνα στην 3η αγωνιστική της Super League πριν την πολύ δύσκολη τριάδα αγώνων που έχει στη συνέχεια με Αστέρα Τρίπολης, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός μπήκε για πρώτη φορά πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Τικίνιο. Όμως στο 8ο λεπτό ο Γιώργος Μασούρας μετά από απουσία ενός μήνα λόγω τραυματισμού άνοιξε το σκορ. Ηταν μια ωραία προσπάθεια του Αγκιμπού Καμαρά το σουτ του οποίου έδιωξε ο Κότσαρης αλλά ο Μασούρας πήρε το ριμπάουντ και από πλάγια έκανε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο Κότσαρης γλίτωσε τον Απόλλωνα από προσπάθεια του Ονιεκούρου.

Στο 38′ σε κόρνερ που εκτελέστηκε ο Μπρούνο Άλβες φάνηκε να απομακρύνει την μπάλα με το χέρι, η φάση ελέγχθηκε από το VAR για πέναλτι αλλά ο Κουτσιαύτης που πήγε να το δει έδειξε συνέχεια στο ματς.

Στο β’ μέρος οι Πειραιώτες ξεκίνησαν και πάλι με γκολ, καθώς στο 48’ μετά από κόρνερ του Κούντε, ο Τικίνιο με δυνατή κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «ερυθρόλευκους» κι έκανε το 2-0. Ο βραζιλιάνος απελευθερώθηκε με το γκολ που σημείωσε και στο 72’ ξαναχτύπησε με ένα εκπληκτικό γκολ με ένα δυνατό σουτ που βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα (3-0).

Ο Μαρτίνς προχώρησε σε πολλές αλλαγές στη συνέχεια και ο Απόλλων βρήκε ευκαιρία και μείωσε στο 78’ με διπλή προσπάθεια του Ντάουντα (3-1). Όμως ο Ολυμπιακός με τον Βρουσάι μετά από ασίστ του Καρμπόβνικ έκανε το 4-1. Στο 88’ ο Παμλίδης πέτυχε γκολ για το 4-2 αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ.

Διαιτητής ο Κουτσιαύτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Σισέ (75’ Παπαδόπουλος), Μπα, Ρέαμπτσιουκ (66’ Καρμπόβνικ), Μπουχαλάκης (75’ Σουρλής), Κούντε, Μασούρας (66’ Λόπες), Ονιεκούρου (75’ Βρουσάι), Α. Καμαρά, Τικίνιο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (67’ Ντεντάκης), Ματέι (82’ Σαχλί), Ιωαννίδης (58’ Ντάουντα), Σλίβκα, Τουτουαρίμα (67’ Βίτλης), Κάστρο, Μπρούνο Άλβες, Τσιλούλης (58’ Παμλίδης), Λα Πάρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter