Σούπερ Λίγκα: Με Τικίνιο ο Ολυμπιακός νίκησε στην Τρίπολη τον Αστέρα 2-0

Σούπερ Λίγκα: Με Τικίνιο ο Ολυμπιακός νίκησε στην Τρίπολη τον Αστέρα 2-0

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από την Τρίπολη με 2-0 επί του Αστέρα, νίκη που τον έφερε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας στην 4η αγωνιστική της Super League. Ηταν η 3η σερί νίκη των «ερυθρολεύκων» ενώ για τους γηπεδούχους είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη (σε 4 αγώνες) δεν έχουν σημειώσει γκολ…

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 7’ ο Τικίνιο με το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα, άνοιξε το σκορ μετά από κεφαλιά-πάσα του Μασούρα. Όμως ο Αστέρας αντέδρασε, στο 14’ ισοφάρισε (προσωρινά) με τον Σίτο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ του σκόρερ.

Λίγο αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν με αναπάντεχο τρόπο το 0-2, όταν σε σέντρα σουτ του Αγκιμπού Καμαρά η μπάλα ξέφυγε από τα χέρια του γκολκίπερ Παπαδόπουλου, πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα (23’).

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων καθώς ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε (την ερχόμενη Πέμπτη στην Τουρκία και την επόμενη Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στο Ν. Φάληρο). Στο ίδιο διάστημα ο Αστέρας είχε μόνο μία καλή ευκαιρία του να μειώσει το σκορ (54’) από λάθος του Βατσλίκ που προσπάθησε να μπλοκάρει σέντρα του Σίτο αυτή του έφυγε μέσα από τα χέρια, αλλά προ του Μπαράλες έδιωξε ο Ρέαμπτσιουκ.

Ο διαιτητής Καραντώνης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σίσε, Αλβαρες, Μπενίτο.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένσα, Καστάνιο, Αλβάρες, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (71’ Σανταφέ), Κρέσπι (71’ Γκόμες), Καπίγια (75’ Σονί), Σίτο (58’ Μπενίτο), Μπαράλες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά (57’ Εμβιλά), Α. Καμαρά (78’ Βαλμπουενά), Μασούρας (57’ Βρουσάι), Ονιεκούρου (78΄Κούντε), Τικίνιο (69’ Ελ Αραμπί).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter