Σούπερ Λίγκα: Μεγάλη νίκη (3-2) με ανατροπή στο Αγρίνιο ο Βόλος

Σούπερ Λίγκα: Μεγάλη νίκη (3-2) με ανατροπή στο Αγρίνιο ο Βόλος

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι με το Βόλο, στο 16’ προηγήθηκε με 2-0 (4’ Σενγκέλια, 16’ Νταγκό), αλλά στο τέλος χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι. Με αντεπίθεση διαρκείας στο πρώτο ημίχρονο ισοφάρισαν με τα γκολ του Τσοκάνη (27’ και 35’) και άρπαξαν το «τρίποντο» της νίκης στο 78’ με τέρμα του νεαρού Κούτσια. Καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η αποβολή στο 44’ του Νίκου Καρέλη, ο οποίος κλώτσησε τον Εσκοβάλ.

«Ο Βόλος είναι μία ομάδα που παίζει σε κάθε παιχνίδι με τον τρόπο της και την ταυτότητά της. Αυτό έγινε και σήμερα με μία μικρή παρένθεση για ένα εικοσάλεπτο στον αγώνα. Είχαμε ορμή στο ξεκίνημα και παρασυρθήκαμε από την τακτική του αντιπάλου και μείναμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ», είπε αρχικά ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος, ο οποίος πρόσθεσε: «Δείξαμε σθένος, επιμονή, πίστη στο πλάνο μας. Ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο και κάναμε αυτό που πρέπει στο δεύτερο και κερδίσαμε. Επιστρέφουμε με το χαμόγελο, και αυτό θέλουμε να το μεταδώσουμε και στον κόσμο της πόλης μας και στη διοίκηση μας».

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου από την πλευρά του είπε: «Καταρχάς θα ήθελα να πω πως για εμάς όταν προηγούμαστε είναι λες και δεν το πιστεύουμε. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, να κάνουμε καλύτερη διαχείριση. Ήμασταν πολύ παθητικοί, γυρίσαμε στην περιοχή. Είχαμε πρόβλημα από τη δεξιά πλευρά. Είναι καθαρά οι αποφάσεις μας, όπως και η αποβολή του Καρέλη που «κρέμασε» την ομάδα. Προσπαθήσαμε, αλλά αυτά τα λάθη κοστίζουν. Είναι κρίμα για τα παιδιά, δείξαμε πως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Σε κάθε παιχνίδι τρώμε γκολ.. Γυρίσαμε πολύ στην περιοχή μας, και αμυνόμασταν με τα… μάτια. Πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε το παιχνίδι. Αδικούμε τους εαυτούς μας».

Ο διαιτητής Κατοίκος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χουχούμης, Ουές, Κούτσιας.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες (46’ Μλάντεν), Μάρτεσον (83’ Πέδρο Ζοάο), Κολοβός (83’ Ντίας Χόρχε), Σενγκέλια (72’ Ντουάρτε), Καρέλης, Νταγκό (67’ Μόρσεϊ).

Βόλος: Κλέιμαν, Ουές (89’ Ματίγια), Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεθκίδα (61’ Κούτσιας), Ντέλετιτς (75’ Μπατόκιο), Οζέγκοβιτς (89’ Ταχάτος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter